Zoals het klokje in de USA tikt, …

Ok, we geven het grif toe, sommige stijlvolle horloges zijn stevig geprijsd en dus niet voor iedereen weggelegd. Uitpakken met een peperduur horloge mag in heel wat kringen dan de normaalste zaak van de wereld zijn, wij bij `Whatmatters investeren onze roebeltjes liever verstandig. Redacteurs zijn echt wel arme schaapjes! En bij de CM is het ook al geen vetpot meer (Jens, één van de redacteurs is daar werkzaam, nvdr.).

MVMTJe hebt het merk misschien al wel eens op je tijdlijn zien passeren, maar als je echt een leuk, stijlvol horloge wil met uitstraling, dan moet je zeker eens naar de site van MVMT Watches surfen!

Na een succesvolle crowdfunding campagne lanceerden deze Amerikaanse jongens chique horloges, die betaalbaar zijn en de uitstraling hebben van een veel duurder klokje. Dat weten we bij Whatmatters wel te appreciëren. Het Amerikaanse merk draait mee sinds 2013, kent een enorm succes en heeft tal van leuke modellen voor mannen en vrouwen. De horloges vallen enkel online te bestellen, ze komen vanuit Amerika, maar ook met 2 jaar garantie en gratis terugsturen bij problemen. Het risico is dus beperkt.

Met prijzen ronde de $ 120 dollar hoef je je er spaarvarken niet voor te mollen en heb je geen excuus meer om met een Swatch rond te lopen (als we daar maar geen problemen mee krijgen, nvdr.).

Een ruime collectie aan piekfijne horloges kan je vinden op de website, maar ook op Facebook en Instagram.

Hieronder alvast 3 leuke modellen uit de collectie.

Chrono Gun metal
Chrono Gun Metal
Classic black
Classic Black
Rose gold
Rosé Gold

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Black Eye l pimp je smartphone met lenzen!

Ben jij ook volcontinu in de weer met je smartphone, op zoek naar de ...

Oorkleppers gespot

Bij Whatmatters houden we wel van een streepje muziek. Onderweg naar de redactie, tijdens ...

Een sleurhut op het water! The Sealander

Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden ...

Hosting door Fraai