Made for walking in style

Op maandag, mogen de meeste van onze lezers weer aan de slag voor hun baas. Ongetwijfeld zien we daar al een vreugdedansje van puur jolijt. Om zo’n maandag, puur voor jezelf, alvast een stuk aangenamer te maken, kom je maar beter stijlvol voor de dag. De schoenen van Cole Haan, passen perfect in dit plaatje.

Zero Grand 2
Zero Grand

Sinds 1928 tracht dit merk de perfecte schoen (en ondertussen ook accessoires) op de markt te brengen, voor de man met stijl en ambitie. Schoenen voor mensen die een verschil willen maken en ook wel wat roebels te spenderen hebben.

Het merk werd in het verleden al eens opgekocht door Nike, dat het in 2012 terug verkocht. In Amerika werd het populair door een mooi ontwerp te combineren met het comfort van een loopschoen. Ideaal dus als je wel wat afstand te overbruggen hebt naar de koffieautomaat of het toilet.

Preston oxford
Preston Oxford

Het bekendste model is ongetwijfeld de Zero Grand, een brogue van leer of suède, met een zool gebaseerd op deze van een sneaker. Maar we zetten hier nog een aantal favorieten van de redactie in de kijken.

Pinch Jute Weekender
Pinch Jute Weekender

Eind vorig jaar kondigde het merk aan zich ook op de Belgische en Nederlandse markt te begeven. Het merk is dan ook nog niet in heel veel winkels te verkrijgen, exclusiviteit gegarandeerd dus. De Zero Grand kan je alvast online vinden bij Van Loock en je kan ze ook altijd van de USA laten overkomen, fancy toch?

Hier vind je alvast de site, de Facebook– & Instagrampagina.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo! Het Zwitsers horlogemerk Chopard ...

Iedereen aan de kibbeling!

Kipling, ja dat was ons bekend. Het merk met het aapje staat in het ...

Hosting door Fraai