Laptoptassen om van te houden

Al lijkt het soms niet zo, bij Whatmatters werken we ons de pleuris. Ok, we mogen dan wel rasechte levensgenieters zijn, zo’n levensstijl vergt natuurlijk wel wat roebeltjes. Als freelancer of zelfs als manager bij de CM, het is hard arbeiden geblazen.

Klanten, leveranciers, PR-bureaus, vaak moeten we op 69 plaatsen tegelijk zijn en hollen we de hele dag achter onze agenda aan. Dat hollen proberen we dan op zijn minst wel in stijl te doen!

Omdat we elke dag wel wat papier, aantekenboekjes en contracten met ons meezeulen is een stijlvolle laptoptas voor een teerbeminde en veelvuldig gebruikt Appeltje uiteraard een must. Een sleeve, nee daar redden we het niet mee. Wij hebben nood aan een stijlvol kalfslederen exemplaar, van Italiaanse of andere snit, bij voorkeur. De gele klevertjes van de CM verdienen immers kwalitatief opgeborgen te worden.

Net als ons een kantoor- of klantenslaaf die geregeld de baan op moet,  dan stellen we je hieronder alvast 4 pareltjes van laptop/aktetassen voor. Van betaalbaar, naar amai mijne frak, als ik over zoveel roebels beschik hoef ik eigenlijk geen laptoptas want ik werk niet meer.

Visconti Hunter Berlin

18716-oil-blue_3 18716-oil-blue_1

 

 

Visconti mag dan misschien geen wereldmerk zijn, het is Belgisch en ze maken fijne tassen. Zeker deze in het olieblauw. Heel wat vakken, stijlvol en robuust. En nog betaalbaar ook. Te verkrijgen op Travelbags voor € 149,95.

 

 

 

Castelijn & Beerens Firenze laptopbag

609473_lichtbruin_castelijn_beerens_1_ 60-9474-lb_3Sinds 1945 en dat vakmanschap merk je aan de tas. Soepel leer, een natuurlijke uitstraling en toch wat vettig, een tas zoals we ze graag hebben bij Whatmatters. Een groot binnenvak, heel wat plek voor de laptop en van Nederlands fabricaat. Meer moet dat niet zijn.
Te verkrijgen op Travelbags voor € 239,95.

 

 

 

Digital S_doc by Hugo 
hbeu50311987_030_21 hugo-black-leather-work-bag-digital_s-doc-product-2-379580204-normal

 

 

Onze Hugo is niet voor niets een baasje. Met deze tas mag je gezien worden, ook door je personeel. Elegant, geraffineerd en met glad leer. Te verkrijgen op de website voor €420

 

 

 

 

 

Louis Vuitton Porte-Documents Voyage

louis-vuitton-porte-documents-voyage-crocodile-mat-men-s-bags--N92137_PM2_Front viewlouis-vuitton-porte-documents-voyage-crocodile-mat-men-s-bags--N92137_PM1_Interior view

Vergeet de toilettas, daar loopt elke voetballer al meer rond. Ga voor de voor een laptoptas van Louiske. Een lederen krokodil in je handjes geeft een zeer exclusief gevoel, daar kan je vanop aan. Met een interne laptopsleeve en best wel wat vakken, kan je er ook nog iets in kwijt. Online valt deze tas niet te verkrijgen, best contact opnemen met Louis Vuitton zelf.
Meer info over de tas vind je hier.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters Real Estate Te koop: Lekker optrekje!

Hier brandt de lamp…of beter brandde. Op een 45 minuutjes rijden vanuit de woonplaats ...

Met verstomming geslagen door Parbleu Sneakers!

Parbleu wil volgens het woordenboek bastaardvloek zeggen, we geven het maar even mee. Parbleu ...

De baardbalsem van een profwielrenner: GESCHKE BEARD BALM

Nee, met onze stoppels scoren we niet veel punten qua hipstergehalte en ook qua ...

Hosting door Fraai