Goed gesokt door het leven

Goed gesokt door het leven gaan, een must als je het aan Whatmatters vraagt. Niet alleen kan het humeursgewijs helpen, je voorkomt ook heel wat ‘weessokken’ in de wasmachine. Leuke, kleurrijke sokken lijken minder opgeslokt te worden door deze vrede machine. Test het maar eens!

unnamed_xeueuUiteraard zijn er al een aantal merken die hierop inspelen, maar 40s & Shorties is redelijk recent mee op de trein gesprongen. Toen 4 jongens uit L.A. emoji’s die ze in apps hadden verwerkt in real life wensten te brengen, kozen ze voor sokken en een nieuw merk was geboren. En wij bij Whatmatters maar op geniale ideeën zitten broeden, als het zo simpel kan zijn.

Soit, de heren laten zich inspireren door aanstekelijke beelden uit de pop- & straatcultuur en de prints zijn dan ook onmiddellijk herkenbaar. Geef toe, wie wil er nu niet Kim Kardashian op zijn sokken lopen (kan die haar kont er volledig op?nvdr.).

Ondertussen is de collectie ook al iets breder en heeft het merk ook al t-shirts, jasjes, mutsen en boxershorts in het gamma.

In België nog moeilijk te verkrijgen, maar bestellen kan via de website van het merk of via het Nederlandse Freshcotton.

Ook op Instagram kan je het merk vinden.

O ja, deze sokken zijn uiteraard ook perfect draagbaar voor vrouwen.

40s_and_Shorties_Fall_Holiday_13_1 40s-and-shorties-2013-spring-summer-lookbook-7-718x400

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Scoop! Apple brengt dit jaar nog grootste iPhone ooit uit

Size does or doesn’t matter? Deze keer stellen we niet de vraag aan één ...

Als alles SAID&DONE is

Armbanden, we hebben er een haat/liefde verhouding mee bij Whatmatters. De juiste kunnen ontzettend ...

Versleten Sneakers zijn ‘IN’

Niet weggooien!  Zien je sneakers er na een festivalseizoen uit alsof ze zelf zouden ...

Hosting door Fraai