De 3 (festival)tenten van Whatmatters

Waanzinnig de weide op

Festivals, de Whatmatters redactie heeft er een haat-liefde verhouding mee. Enkele dagen liggen en zitten ruften, zonder een deftige douche, nee bedankt. Stijlvol 1 of 2 dagen paraderen en af en toe een optreden meepikken, daar mag je ons voor bellen. Drop ons bij voorkeur in de VIP en/of onder/aan de bar en je hoort ons het hele festival niet.

Voor degene die nu al niet meer kunnen wachten om zich naar een weide zonder gras te begeven en daar ten koste van alles willen kamperen, hebben we de 3 must have tenten voor deze festival zomer geselecteerd. Wij steken er alvast geen teen in, maar laat dat jullie vooral niet tegenhouden!

3 tenten waarin het heerlijk en stijlvol toeven is en waar je straalbezopen zonder blozende kaken enkele tentsletjes mee naartoe kan slepen. Gewoon in slapen kan natuurlijk ook!

FIELDCANDY SANDWICH TENT

Als je op zoek was naar een originele tent, dan kan je nu stoppen. Fieldcandy heeft heel wat originele tenten met de meest waanzinnige prints. Van watermeloen, over gatenkaas tot een sandwich, alles kan je er krijgen en aandacht gegarandeerd. Sommige kan je dan ook nog eens personaliseren met een slogan of je naam. En ja, we hebben er al een paar in gedachten. 

Goedkoop zijn ze niet, reken toch op 259 euro voor een tentje op www.fieldcandy.com/camping/all-tents of bij Festivalking.

download (2)

EASY CAMP IMAGE FESTIVAL TENT 

Een leuk design en kwalitatieve tent, meer moet dat niet zijn. Stuur ons een foto van een vrouw in de pose van het skelet en we betalen je met plezier een ticketje terug. (uiteraard is dit bij wijze van spreken, nvdr.). Een must have en nog betaalbaar ook.

Voor amper 70 euro helemaal van jou.

easy-camp-crime-scene-tent-2

YELLOWSTONE TIPI TENT

Altijd meer het buitentype geweest of Indianen in de familie? Dan is deze helemaal wat voor jou. In deze tipi slaap je comfortabel met 4, al is slapen geen must natuurlijk. Dit tentje, waar ook de grotere man, zeker en vast een plekje in vind, heb je al voor € 124,95.

easy-camp-tribal-tipi-festival-tent-1

Al deze tenten, net zoals heel wat ander leuk materiaal dat op festivals ongetwijfeld van pas komt (condooms hebben ze niet, nvdr.) vind je op www.festivalking.com.

Stuur ons van deze zomer zeker jullie leukste foto’s door, wij nippen wel van een glaasje in één of andere strandbar!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De pure power van de Mercedes Marauder powerboat

Is het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet… Soit, ...

NikeLab meets Olivier Rousteing

Eerlijk van Nike hadden we al gehoord, maar Olivier Rousteing was de Whatmatters redactie ...

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Hosting door Fraai