BBQ'en in stijl met de Barbecook Edson

De zomer komt eraan en wij bij Whatmatters zijn niet vies van een goed stukje vlees. Het moment de gin plaatsruimt voor de Sangria, rosé en de Pimm’s is ook het moment dat we onze BBQ uit de garage halen, de kolen van vorig jaar nog even uitscheppen en de rooster opnieuw invetten met een heerlijke marinade van kruiden waardoor de ganse buurt alvast de kraan in de mond moet toedraaien omdat de zever er ondertussen met liters uitstroomt. En omdat het bakken op een BBQ een echte mannengelegenheid is en wij grillgewijs wel eens uit een ander vaatje willen tappen, doen we dit ook op een stoere, flexibele en imponerende manier, De Barbecook Edson!

thumb_3067681_2000x2000

Even wat achtergrond…De Barbecook Edson is genoemd naar Annie Edson Taylor, een rasechte avonturierster. Op haar 63e verjaardag, 24 oktober 1901, liet ze zich in een op maat gemaakte ton van de Niagara-watervallen werpen. Ze was de eerste persoon ter wereld die de trip van twintig minuten kon navertellen. Ze deed de stunt om aan de armoede te ontsnappen. Nu terug naar onze BBQ-ton.

thumb_3171069_2000x2000

Die tonvormige barbecue is dé eyecatcher van het merk deze zomer. Hij heeft de vette look van een olievat, maar je bedient het toestel met het gekende Barbecook-gemak. Wie dus net als ons wil imponeren met zijn grillskills, doet dat nu in stijl met Barbecook Edson, veruit de stoerste barbecue uit het assortiment van het merk. Niet alleen is het toestel mooi om te zien, de grill zorgt ook voor een groot barbecuefestijn. Met het XL-rooster beleef je een XXL grillavontuur en bedien je tot 10 personen. Doordat je het rooster kunt verstellen in twee posities, hou je je bereidingen vlot onder controle. Wow-effect verzekerd.

thumb_3067684_2000x2000

De geïntegreerde aspot vangt alle assen op, wat handig is bij het schoonmaken van de grill. Geen ton om zonder handschoenen aan te pakken? Toch wel, want dankzij het kuip-in-kuipsysteem is de grill extra veilig, ook voor losse (kinder)handjes. Genoeg gegrild? Deksel erop en Barbecook Edson presenteert zich als de partytafel bij uitstek. Ideaal om met je kameraden na te praten of het grote scherm erbij te halen en onze Rode Duivels  op het komende EK aan te moedigen bij een frisse pint. En wat kost dit hebbedingetje? De Barbecook Edson, in rood of zwart. Verchroomd XL rooster met een doorsnee van 47,5 cm heb je voor een kleine € 199. Wij bij Whatmatters hebben er ons alvast eentje aangeschaft en wachten vol ongeduld tot de mannen van Barbecook onze tweede zullen aanleveren…We kunnen maar proberen. Meer info? Ga alvast een kijkje nemen op hun site! Kopen maar! En vergeet ons vooral niet uit te nodigen!

thumb_3067682_2000x2000

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

  • Toon commentaren

Dit vind je misschien ook leuk

Hang je flesjes bier in de koelkast!

Dat je bier koud staat is essentieel, dat hoeven we je vast niet te ...

Seksen voor luiaards: Lazy Lovers

Zit de sleur wat in je relatie? Heb je niet meer de drive van ...

Hosting door Fraai