Kleren van de MAESTRO

Stromae is een muzikaal genie, daar valt niet over te redetwisten. De specialist in oorwurmen, heeft echter ook een heel eigen stijl en daar is iets meer discussie over. Een stijl die sinds 2014 ook in een collectie op de markt gebracht wordt. MOSAERT, is de naam van deze capsulecollectie.

c3_land_06 c3_land_01Nu zijn we eerlijkheidshalve bij Whatmatters niet wild van de kledingstijl van Stromae, we zien onszelf in de meeste van zijn stukken niet rondbanjeren, maar wie zijn wij natuurlijk. Paul Van Haver staat er beeldig mee, met de vrolijke, unisex stijl met Afrikaanse kleuren. Wij houden het liever wat soberder, maar laat je dat vooral niet tegenhouden de collectie te ontdekken of ons te overtuigen.

Wil je je kleden als Paul Van Haver, die zelf geïnspireerd wordt door zijn vriendin/stiliste Coralie Barbier, neem dan een kijkje op de site of ga langs de Brusselse winkel Hunting & Collection.

slide_0Bekijk hier de collectie en wees er snel bij, want de stuks zijn beperkt. Reken wel op wat roebeltjes want echt goedkoop is de collectie niet. Maar kwaliteit dat betaal je natuurlijk.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Ophelia: een genie in lingerie!

Terwijl Jens met een waar kennersoog setje na setje weet boven te halen, moet ...

De kleren van het lijf

Het moet niet altijd high fashion zijn bij Whatmatters, soms is gewoon praktisch al ...

Stadsfotograaf @DenAntwerpenaar is een Stadsmus

Antwârpe .. gij zé ga veur mij…toch de stad waar azzek zén gebore…de Groenpleuts, ...

Hosting door Fraai