Alle sardientjes zijn ook onze vriendjes

De redacteurs van Whatmatters hebben qua huisvesting zeker niet te klagen. Maar wat groot is in Antwerpen is uiteraard peanuts in Dubai. Op een plaats waar alles mogelijk is, moet je natuurlijk al heel ver gaan om nog monden te doen openvallen, en toch …

Bij het zien van deze prachtige villa’s op en vooral ook onder water, kwam het water ons in de mond, en dat was niet van een lek in de wand, gelukkig maar.

the-floating-seahorse-daytime-view the-floating-seahorse-sea-level-bedroom-by-night sweden-villa-furnished-by-bentley-home-master-bedroom-2

 

 

 

 

 

Deze stijlvolle en drijvende villa’s zijn niet alleen architecturaal een pareltje, ze beschikken ook nog eens over een onderwater slaapkamer en dressing. Nu zou je daar in onze Noordzee niet veel potten mee breken, maar in Dubai is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Uiteraard kunnen naast de onderwater slaapkamer, de jacuzzi, glasbodem en alle andere gemakken niet ontbreken. Droom zelf maar even weg bij de foto’s.

Maar liefst 42 onderwater villa’s behoren tot het Floating Seahorse Complex. Wat op zijn beurt dan weer deel uitmaakt van ‘The Heart of Europe’, 6 kunstmatige eilanden met een ‘authentieke’ Europese sfeer. Je vindt ze overigens zo’n 4 km van de kustlijn van Dubai. Bij voorkeur dus eerst een boot en dan een villa aanschaffen, 4 km is een roteind om te zwemmen.

germany-lagoon-villa-exterior-photoDegenen die nog iets meer roebels te spenderen hebben dan de Whatmatters redactie, kunnen een kijkje nemen op www.thoe.com. Waar je alles over deze projecten leest.

De eerste villa’s waren overigens op 8 maanden uitverkocht. Gelukkig is er voor degenen die tijdig hun roebeltjes uit Panama hebben weggehaald nog een 3de sloot villa’s voorzien. En die mogen aan het St. Petersburg eiland gelegen zijn. De Russen neem je er met plezier bij, die zullen hier hun eigen buffet wel hebben.

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Doe eens heerlijk decadent op The Yacht Week!

Zin in het uitstapje van je leven. Met een jacht van festival naar festival, ...

10 quick wins naar succes

Snel successen boeken wie wil dat nu niet? Nu is succes sowieso relatief en ...

Noorse topdesigners tekenen fantastisch luxejacht mét strand!

Eén ding moet je de mannen van Hareide Design aangeven…alles wat ze uit hun ...