Yentl Keuppens, onze Pink Ambition

We geven het toe, uiteraard zijn we stiekem fan van Pink Ambition. De wereld van celebrities, glitter en glamour, op zo een moment komt ons vrouwelijk kantje naar boven. En hoewel ze misschien nog het meest op de achtergrond blijft en iets minder uitgesproken naar voor komt zijn we vooral fan van Yentl Keuppens. We vonden het dan ook een uitgelezen moment om haar aan een spervuur aan vragen te onderwerpen. Trouwens heren, ze in single!
IMG_8951Hoi Yentl, de meeste zullen je wel al over het scherm hebben zien dartelen, maar wie ben je voor de niet volgers?
Ik ben de bijna 24-jarige Yentl Keuppens. Ik ben een sociaal persoon met de nodige passie voor mode, reizen en beauty. Ik werk deeltijds als rechterhand voor Tanja Dexters. We werken samen aan haar kledingcollectie Dexters, die ikzelf de max vind. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd als journaliste en copywriter. Ik help naast m’n werk voor Dexters nog zo’n elftal bedrijven met hun bedrijfsteksten en dergelijke. Ik blog zelf al vijf jaar. Ooit begonnen als m’n afstudeerproject, maar uitgegroeid tot een passie. Sinds begin dit jaar heb ik de Just Yentl blog. Na die vijf jaar vond ik het écht tijd om iets te lanceren dat helemaal mijn ding is en waar ook m’n persoonlijkheid meer in terug te vinden is.
Mooie intro en wat vind je zo leuk aan bloggen?
Ik ben zoals eerder gezegd al vijf jaar blogster. Zelf vind ik het geweldig om andere blogs te lezen. Iedereen heeft zo zijn eigen talent en dat merk je aan alle verschillende blogs. Door m’n blog durf ik meer voor mijn eigen mening en mijn eigen stijl uitkomen. Van nature ben ik erg onzeker, maar door het bloggen heb ik die onzekerheid al ietsje meer in de hand. Ik hou van schrijven, daarom ook m’n studies journalistiek. Bloggen zelf is voor mij de perfecte aanvulling.
IMG_8374Fijn, en kan je er van leven?
Het was m’n afstudeerprojectje. Ik werk voltijds voor de zaken hierboven, leven van m’n blog kan ik niet.
Wat is het meest bizarre/fascinerende dat je als blogster al hebt meegemaakt?
Ik wou nooit van m’n leven in een helikopter zitten. Vorig jaar werden we met de taxi naar een event gebracht. De taxi dropte ons op een afgelegen plek en ineens stond er in helikopter voor m’n neus. En was de taxi ook nog eens weg. Zo leuk om je angsten op een toffe manier samen met toppers als Harry ,Olga en Tanja te overwinnen.
Uhu, we horen het Olga al uitkrijsen, nog andere bezigheden?
Ik werk voltijds dus m’n blog is eigenlijk mijn hobby nummer één. Daarnaast hecht ik veel belang aan tijd met vrienden en familie.
Zo hoort het ook! Waarmee onderscheid je je van andere bloggers?
Ik ben gepassioneerd door schrijven, dus blogposts maken doe ik het allerliefst. Ik ben recht voor de raap, zeker in het dagelijkse leven. Leuk om ook die eigenschap over te brengen nu in m’n eigen persoonlijke blog. Ik voel wel dat mensen dat plezant vinden dat ik steeds meer dingen over mezelf kwijt kan via de blog. Zo kan je ook makkelijker en opener communiceren met je volgers – en dat is één van de belangrijkste pijlers van m’n blog: de comments, tips and tricks van mijn lezers.
IMG_7774Wat is je persoonlijke levensmotto?
JUST believe in yourself.
Waarom moeten onze lezers je volgen op de social media?
Ik breng eigenlijk alles op sociale media wat ik zelf leuk vind. Mijn Instagram bv moet een beetje een dagboek zijn, waarbij ik kan terug scrollen naar alle leuke momenten die ik op die tijdspanne heb meegemaakt. Als je mij volgt, probeer ik ook zo goed mogelijk in contact te staan met iedereen. Ik probeer op alle vragen toch nog wel te antwoorden, in de mate van het mogelijke. Mijn volgers vind ik eeeeecht top. Ik heb daar zoveel steun aan en ik denk ook dat zij naast mijn familie en vrienden me steeds meer laten openbloeien.
IMG_7611Welke tip wil je beginnende bloggers/blogsters meegeven?
Jezelf zijn is het allerbelangrijkst; met vallen en opstaan je eigen weg kiezen. Je moet je eigen schrijfstijl bepalen, maar ook je kledingstijl bijvoorbeeld. Durven doen omdat je ’t graag wil doen.
Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Ik ben verslaafd aan de zoute chips van Lays en in de cinema kies ik steevast voor zoute popcorn. Ik ben niet echt voor zoete dingen dus. Mijn drie favoriete plekjes:

  • Frank & Brut in Antwerpen: een fastfood restaurant dat rekening houdt met mijn allergieen is voor mij écht fantastisch. Ik ben allergisch aan bijna alle fruit, pompoen, tomaat, noten en soja. Op restaurant gaan is voor mij altijd een spannend moment. Als ik iets eet wat écht niet mocht, moet ik meteen naar spoed. Mijn tong zwelt meteen op en dan krijg je natuurlijk geen adem meer.
  • Capriani: alle restaurants van Capriani vind ik de max. De beste pizza’s, de heerlijkste parmaham en ook de tonijnsteak is een aanrader.
  • Carbon Hotel: Gusto is een fijnere keuken in Genk. Heerlijk als je wat langer wil tafelen met een glaasje bubbels. Ze hebben hier trouwens m’n favoriet: Le Couchon

IMG_7552Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik probeer van dag tot dag te leven. Ik vind alles zo leuk momenteel dat ik echt geniet van elk moment.
Wat heeft je vriend moeten doen om je te verleiden? Of hoe moet een man dit aanpakken?
Goh, ik ben momenteel single 😉
Hoe zijn de mensen van Pink Ambition bij jou terecht gekomen? Wat zijn de voordelen van aan het programma mee te doen?
Ze hebben me gecontacteerd via Facebook. In eerste instantie had ik écht wel bang, dus ik hield de boot af. Nu ben ik dolgelukkig dat ik meegedaan heb. Ik heb zo’n tof team mogen leren kennen, maar ook de andere meisjes zijn vriendinnen geworden. We voelen samen écht dat we de juiste klik hebben met elkaar. Justyentl.com komt heel leuk in beeld, net als de kledij van Dexters. Het is zo leuk om gesteund te worden door je vriendengroep en het is ook top om te leren omgaan met de tips van anderen.
IMG_6093Zou je het opnieuw doen? Hoe reageren de mensen/buitenstaanders op je deelname?
Ik zou het zeker opnieuw doen. De steun van vrienden en familie was immens en dat deed zoveel deugd.
Met wie van het programma schiet je het best op?
Allemaal natuurlijk. We zijn een écht team!
Dit wetende beste lezers, weet je waar je de komende tijd naartoe moet om de ravissante Yentl te treffen en mee te gaan in haar Pink Ambition.
Bedank alvast Yentl. Moest je haar nog niet volgen, dan kan dat op:
Website: www.justyentl.comFacebook – Instagram
 
IMG_7598 IMG_7592

You May Also Like

What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de ...

GIRL NEXT DOOR: JONI BEYERS

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij ook eens geen toffe, interessante en schone ...

Ilse Van Acker, de personal coach van de sterren!

De naam ILSE VAN ACKER doet waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje rinkelen. En toch! ...

Hosting door Fraai