Whatmatters zoekt het uit … Hoe date je een topmodel?

Hoewel wij bij Whatmatters zelf al verstrengeld zitten in een vaste relatie met twee groene blaadjes met de looks van een topmodel en wij dus eigenlijk op deze vraag geen antwoord dienen te zoeken, laten we onze mannelijke single lezers niet in de kou staan en zijn op verregaand onderzoek getrokken. Zoals steeds stellen wij de vraag wat een man moet doen om onze  geïnterviewde modellen, blogsters, BV’s te kunnen versieren, behagen met als doel voor zich te houden. Maar kunnen we deze vraag ook stellen aan echte topmodellen? Modellen met soms meer dan 1 miljoen volgers op Instagram? Modellen die over de catwalk lopen van onder andere Victoria’s Secret? Modellen die de jaarlijkse uitgave van de badpakkeneditie van Sports Illustrated sieren? Obama zou zeggen…’Whatmatters can!’ Er zijn serieuze aardverschuivingen aan te pas gekomen maar verschillende dames waren bereid ons een antwoord te sturen…hierbij het antwoord op de vraag…Hoe date je een topmodel? Let wel! We zijn niet verantwoordelijk voor de kennis die ze etaleren als je ze meeneemt naar een plaatselijke quiz.

Nina Agdal (Deens Topmodel met 1,1 miljoen volgers op Instagram)

thumb_IMG_4531_1024
“Probeer de coolste versie van jezelf te zijn. Humor en zelfvertrouwen zijn belangrijke eigenschappen, je moet jezelf kennen en dit uitstralen. Een man die weet wat hij wil is erg aantrekkelijk voor vrouwen. Het is belangrijk om een game te hebben, hier ontbreekt het vaak aan bij mannen.” 

Adriana Lima (Braziliaans topmodel voor Victoria’s Secret, 7 miljoen volgers op Instagram)

thumb_IMG_5856_1024
“Een man moet aardig, beleefd en vriendelijk zijn, niet alleen tegen mij, maar tegen iedereen in de omgeving. Ik hou in de gaten hoe hij de ober en de vestiairedame behandelt. Geef geen bevelen aan deze mensen, niet alles is uw bezit! Ook omgangsvormen vind ik erg belangrijk. Als we uit eten gaan wil ik dat hij me thuis ophaalt, verwacht ik dat hij de auto- en later restaurantdeur voor me open houdt. Hij schuift mijn stoel naar achteren wanneer ik wil gaan zitten. Ook wil ik dat hij opstaat als ik naar het toilet ga, en dit herhaalt als ik terugkom. Ik hou van ‘old-fashion mannen”

 
 

Charlotte McKinney (Amerikaans badpakkenmodel met 925 duizend volgers op Instagram)

thumb_charlotte-mckinney-puur-natuur_1024
“Mijn ideale eerste date is iets super ‘mellows’, zoals een etentje met een mooi uitzicht. Ik ben altijd wel een beetje nerveus, dus een cocktail om het ijs mee te breken is niet ongewenst!”
 
 
 
Jessica Hart (Australisch covermodel met 300 duizend volgers)
thumb_IMG_6002_1024
“Be sure of yourself, but not too into yourself.”
 Miranda Kerr (Australische Victoria’s Secret Angel, 8,8 miljoen volgers op Instagram)
thumb_IMG_6003_1024
“Heel simpel, glimlachen, haar kant op lopen en dan ‘hallo’ zeggen. Niet fancy proberen te doen of er een cheesy pick-up line uit gooien. Er is niets aantrekkelijker dan een man die weet hoe hij zichzelf moet zijn, zelfverzekerd is en tegelijkertijd bescheiden en open is. Als je een vrouw wil imponeren moet je moedig genoeg zijn om jezelf te zijn.” 
Elsa Hosk (Zweeds topmodel met 2,5 miljoen volgers op Instagram)
thumb_elsa-hosk-een-lekker-sportief-engeltje_28_1024
“Don’t over think it, dat is mijn beste datingadvies. Zo word je veel nerveuzer dan dat je eigenlijk zou moeten zijn.

Erin Heatherton (Amerikaans lingeriemodel, 700 duizend volgers)

thumb_eh13_1_1024
“Een man moet een gentlemen zijn! Ik hou er niet van wanneer een man geen goede manieren heeft. Hij moet wachten met eten tot iedereen aan tafel zit en dus niet met zijn handen eten of voor me uitlopen in een restaurant. Ik hou daar niet van!”

Emily Ratajkowski (Amerikaans 
rovermodel, 5,4 miljoen volgers op Instagram)
thumb_emily-ratajkowski-betoverend-fris-meisje_25_1024
“Over het algemeen zijn er maar heel weinig mannen die weten hoe ze een vrouw moeten versieren. Veel mannen denken teveel na over wat ze zouden moeten doen en denken; “Hmm, what would Denzel Washington do?”, als ze zich afvragen hoeveel dagen ze moeten wachten om die leuke chick terug te bellen. F*ck Denzel! Je belt wanneer jij wilt bellen, je bent een man, je weet wat je wil!”
Chrissy Teigen (Model en echtgenote John Legend, 5,8 miljoen volgers op Instagram)
thumb_chrissy-teigen-1024_1024
Ik zou zeggen op normale locaties zoals je werk, of in de supermarkt. Een man die voor je kookt is pretty amazing! Pak een fles champagne, neem haar mee naar huis, laat haar ‘Desperate Housewives’ kijken terwijl jij aan het koken bent. OMG, dat zou echt fantastisch zijn!” 
Bron foto’s: Instagram
 

You May Also Like

Doutzen Diaries: een inkijkje in het dagelijkse leven van Doutzen Kroes

Onze ultieme celebrity crush!  Ok, hoewel we DJ Sunnery James ooit mochten ontmoeten en ...

Robin Meurs, onderweg naar Kaapstad!

Struinend door Instagram kom je soms wel wat tegen. Rare zaken, toffe nieuwe producten ...

Whatmatters dinner-tip: Spicy BBQ met deze 3 heerlijke dames!

Mag het vlees een beetje bijgekruid zijn? Graag! Het weer hier in de Lage Landen ...

Hosting door Fraai