Webshop in de kijker: Altijd een boxershort voor handen

Van fijne boxershorts en leuke sokken kan je er nooit genoeg hebben. Voor je het weet zit je immers met een stevige collectie ‘wees-sokken’ en elke dag een propere slip is toch wel het Olympisch minimum.
Escuyer-socks-colour-block-Burgundy-Dark-Shadow_grandeLeuke sokken en boxershorts vinden is echter niet altijd een sinecure. Te kinderachtig, te saai, niet comfortabel, altijd is er wel wat. En hoewel we vroeger vaak op een voor ons vreemde locatie de broek diende af te stropen en zo onze boxer te showen en dit tegenwoordig niet meer het geval is, willen we toch nog altijd dat ze er piekfijn uitzien. Maar er nu uren tijd insteken, nee, dat nu ook weer niet.
Dat hebben zij bij www.escuyer.com goed begrepen. Dit Brussels bedrijf biedt op zijn webshop een leuke collectie sokken, ondergoed en t-shirts en dat doen ze met een abonnementsformule. Gedaan dus met vruchteloos winkels aflopen, of uren surfen op het net, dat doen we tijdens onze uren, daarna hebben we als drukke zakenmannen wel wat anders te doen.
Escuyer-boxer-brief-white-1_2f45de5d-ce9d-4586-a881-6938742612fa_1024x1024slide-3-imageEscuyer levert goed ontworpen basics aan huis en dat elke 3,4 of 6 maanden. Makkelijk toch? En dat met 10% korting of meer op het reguliere tarief.
Uiteraard kan je ook nog afzonderlijk bestellen. De stuks zijn Made in Portugal en gemaakt van Zuid-Amerikaans katoen. Niks mis mee!
Je vindt er sokken vanaf 12 euro en boxers vanaf 25 euro. Alles op www.escuyer.com of volg ze op Instagram en Facebook.

You May Also Like

STEFF, Belgische jeans/chino's voor de levensgenieter

Belgische merken van broeken, dik bezaaid zijn ze niet. Maar met STEFF is er ...

Dit waanzinnig hotel aan de Blue Lagoon is dé reden om naar Ijsland te hoppen!

Magnifiek…beter kunnen we het niet omschrijven. Ijsland is in. Steeds meer mensen vinden hun ...

Whatmatters on Tour: Philipp Plein op de eerste rij (foto’s)

En dat mag in gezelschap zijn van Paris Hilton… Philipp Plein bestaat 20 jaar ...

Hosting door Fraai