Webshop in de kijker: Altijd een boxershort voor handen

Van fijne boxershorts en leuke sokken kan je er nooit genoeg hebben. Voor je het weet zit je immers met een stevige collectie ‘wees-sokken’ en elke dag een propere slip is toch wel het Olympisch minimum.
Escuyer-socks-colour-block-Burgundy-Dark-Shadow_grandeLeuke sokken en boxershorts vinden is echter niet altijd een sinecure. Te kinderachtig, te saai, niet comfortabel, altijd is er wel wat. En hoewel we vroeger vaak op een voor ons vreemde locatie de broek diende af te stropen en zo onze boxer te showen en dit tegenwoordig niet meer het geval is, willen we toch nog altijd dat ze er piekfijn uitzien. Maar er nu uren tijd insteken, nee, dat nu ook weer niet.
Dat hebben zij bij www.escuyer.com goed begrepen. Dit Brussels bedrijf biedt op zijn webshop een leuke collectie sokken, ondergoed en t-shirts en dat doen ze met een abonnementsformule. Gedaan dus met vruchteloos winkels aflopen, of uren surfen op het net, dat doen we tijdens onze uren, daarna hebben we als drukke zakenmannen wel wat anders te doen.
Escuyer-boxer-brief-white-1_2f45de5d-ce9d-4586-a881-6938742612fa_1024x1024slide-3-imageEscuyer levert goed ontworpen basics aan huis en dat elke 3,4 of 6 maanden. Makkelijk toch? En dat met 10% korting of meer op het reguliere tarief.
Uiteraard kan je ook nog afzonderlijk bestellen. De stuks zijn Made in Portugal en gemaakt van Zuid-Amerikaans katoen. Niks mis mee!
Je vindt er sokken vanaf 12 euro en boxers vanaf 25 euro. Alles op www.escuyer.com of volg ze op Instagram en Facebook.

You May Also Like

Parels voor de zwijnen!

Wij mannen kunnen inderdaad af en toe best zwijnen zijn. We geven het volmondig ...

Bekijk het leven door een gefilterde zonnebril

Een foto zonder filter? Nog zelden te zien. Hoewel we ons er in het ...

Deens design aan je voeten

Omdat het niet altijd de wereldberoemde merken moeten zijn (en oké, ook willen bewijzen ...

Hosting door Fraai