Veelzijdig knap: Nina Almo

MUA, Model en Fashion blogger in één! Bij Whatmatters hebben we het wel voor veelzijdige knappe jongedames. Hoewel we heel af en toe wel eens luier dan een luiaard amper de zetel of het bed uitkomen na alweer een gin-, whisky-, bitter’-tasting, of gewoon na een avondje onverwacht stappen op kosten van onze maat die voor het eerst papa wordt, kunnen we ons het best vereenzelvigen met harde werkers die weten wat hun doel is en weten dat hard werken ooit wordt beloond. Voor de leken onder de mannen, en waarschijnlijk een vanzelfsprekendheid onder de vele stiekeme vrouwelijke lezers (ja wij analyseren onze Google Analytics), MUA staat voor Make Up Artist. Model en Fashion blogger hoeven we niet uit te leggen…maar over wie hebben we het vandaag? Een portret…
Nina select-52
Wie is deze veelzijdige knappe jongedame? 
Ik ben Nina Almo Model, makeup artist en fashion blogger uit Hasselt.
Hoe lang is deze fashionista al bezig met bloggen en werk je als model?
Ik ben model sinds 2011, makeup artist & fashion blogger sinds 2015.
Naoual 5
Waarom ben je ermee begonnen?
Ik hou van fashion en beauty dus het was heel duidelijk voor mij om iets in die richting te doen. Ik maakte door mijn baan in de modewereld zoveel gave dingen mee dat ik op het idee kwam om  mijn eigen blog te starten en mijn mening over nieuwe fashion trends te geven.
IMG_6006
En met succes! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Eerlijk, avontuurlijk, spontaan en creatief. Dit zijn echt belangrijke eigenschappen voor mij en die elk goede blogger moet hebben!
Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
“Simplicity is the keynote of all true elegance.”, Coco Chanel
SUBRINAVERSUZ%20(672)
Zo blijven we uiteraard in de mode. Social Media is onontbeerlijk voor bloggers en modellen, waarom moeten we je hierop volgen?
Ik post heel veel foto’s over fashion & beauty. Ook tips en reviews over ‘best beauty’-producten die ik leuk vind als makeup artist. Ook eerlijke reviews over worldwide fashion brands ( nieuw of bestaand ) die vragen aan  mij om hun nieuwe artikelen uit te testen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste fashion mode en uiteraard ook van mijn activiteiten.
img3
Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Mijn man helpt mij heel veel, en echt zonder hem kon ik mijn blog niet starten. Zoals jullie weten voor een fashion blogger zijn foto’s echt belangrijk, dus mijn man neemt meestal de foto’s voor mij. Soms wel meer dan 5 keren per week! Ik kan hem alleen maar heel dankbaar zijn!
We horen het, je hebt een goede man gevonden! Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen naast het (logistiek) steunen meegeven?
Iedereen moet gewoon zichzelf zijn … Als je een leuke vrouw ontmoet hebt, voer dan interessante gesprekken met haar,  praat over spannende dingen, toon haar op een duidelijk manier dat je haar leuk vindt.
img2
Merci! Zeker bruikbaar. De Favo-vraagjes nu, waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Éen van mijn favoriete plekjes hier in Hasselt is “Sky lounge” Radisson blu,  een rustig plek waar kan men genieten van een schitterend uitzicht over hele stad, en voor een uitstapje met mijn vriendinnen vinden we niks beter dan de “Versuz”
Dansen dansen dansen dus, Heb je ook een echte zonde?
Mijn favoriete zonde? Shoppen, zoals meeste vrouwen, (lacht)
Haha, we kunnen niet meer tellen hoeveel keer dit al de meest gekozen zonde is…Laatste vraag, wat zijn je verdere ambities?
Ik wil een nieuwe opleiding  volgen als modeontwerpster om nog dieper in ‘fashion’ te gaan en zo kan ik mijn eigen kleding merk starten!
Nina select-47
Dit getuigt van heel veel en goede ambitie! Succes en laat alvast nog eens van je horen moest uw collectie ooit voorgesteld worden. 
Wil je graag meer weten en deze veelzijdige knappe dame volgen, neem dan alvast een kijkje op haar blog en Instagram! Doen mannen!
IMG_6077
 

You May Also Like

Karolína Urbanová, wereldster in adult industry strijkt neer in België

Wie kent er Karolína Urbanová? Zij die thuis een lief hebben lopen, gebaren zich van ...

Pamela Burgos: deze Mexicaanse wil Trump NIET buiten houden…

Ere wie ere toekomt, bij Maxim hebben ze oog voor vrouwelijk schoon. Regelmatig plukken ...

Interview: Natalie Tenerelli verklapt ons haar grootste verlangen

De deur openen? Zo moet volgens haar alvast een eerste date starten! En of ...

Hosting door Fraai