Vaderdagtip: 52 Love Tickets

Een bericht aan alle stiekem meelezende dames. Het is vandaag 19 maart en op deze dag vieren we Vaderdag. Moest je dit dus vergeten zijn en zoek je nog snel een heerlijk cadeau, hebben wij voor u een hele leuke tip. Geef je man, lief, vriend, aanhouder of friend with benefits gewoon een boekje met 52 Love Tickets cadeau.
thumb_IMG_5443_1024
52, jawel, 1 voor elke week gedurende het volgende jaar! Om een idee te hebben welke Tickets er uit te delen zijn geven we hier een paar hints weg.
thumb_IMG_5447_1024
We horen jullie al denken…waar te verkrijgen? Loop gewoon even een betere boekhandel binnen die deze Love Tickets van uitgeverij Deltas verdeelt. Geen zin om te lopen en wil je ze tot bij jou laten komen? Neus dan eens rond op de webshop van de Standaard Boekenhandel! Ook hier kan je het leuke cadeau die je man/lief zeker weet te appreciëren krijgen! Doen en geniet er zelf ook mee van! DOEN! En mannen? U mag ons bedanken want je gaat er héél veel plezier mee hebben!
thumb_IMG_5446_1024 thumb_IMG_5445_1024
 

You May Also Like

Proef de Latino sfeer in Palenque

Nee, Latijns bloed hebben we geen van beide door onze aderen stromen. Een zuiders ...

Racen over de golven met de BugBite

Fan van hout? Wel wat Italiaanse flair in de genen én wil je graag ...

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...

Hosting door Fraai