Shoot bubbles not bullets

11951230_1116635238368726_5551932713154214556_n
Let vooral op de magnum

Voor de iets jongere generatie of heren met een midlifecrisis heeft een bedrijf uit Miami nu de CHAMPAGNE MACHINE GUN op de markt gebracht. We zien er onszelf niet onmiddellijk mee rondhossen, maar weten het wel te appreciëren. Wij doen in elk geval spontaan ons mondje open als ze het op ons richten (nvdr. bubbels in de ogen kunnen stevige irritatie veroorzaken). Bovendien een heel stuk vreedzamer, wat in deze tijd toch meegenomen is.
Het geweer is overigens van origine Frans en wie weet zie je ze deze zomer wel opduiken in Nikki Beach, Ocean Club of soortgelijke paradijsjes op aarde. Krijg je ze voorbij de portier gesmokkeld, dan geven we je toch zeker een seconde of 23 pret in de discotheek.
Het geweer is verkrijgbaar in goud, rosé goud en chrome en werkt enkel en alleen met Magnum flessen, kwestie van voldoende roebels mee te nemen. Fles monteren, schudden en schieten maar. En dat allemaal onder het motto: “Shoot bubbles not bullets”.
12809778_1104541716244745_6259190124963369675_nIn Amerika gaan de eerste exemplaren alvast vlotjes over de toog. De Antwerpse party-organisatoren kennende mogen we binnenkort ook de eerste exemplaren in ons land verwachten en dan is het enkel nog spuiten geblazen.
Zelf een pistooltje bestellen kan op www.champagnegun.com. Voor slechts $459 van jou, dat is minder dan een Magnum!
Bekijk het ook op Facebook en Instagram.
 
Bekijk hier het filmpje!

You May Also Like

HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in ...

Belgische 3D-zonnebrillen uit gerecycleerd plastic: w.r.yuma

JA, ik weet het, ik had het gisteren al over zonnebrillen terwijl er geen ...

Met deze sigaar is jouw bankrekening ‘de sigaar’

De duurste exemplaren op een rijtje… Roken wij wel eens een sigaar? Als we ...

Hosting door Fraai