Shark Couture, tijdloze en luxueuze strandmode

Bij Whatmatters kijken we niet op een zwemshort meer of minder. Met de zomer in aantocht moeten we uiteraard onze oren en ogen openhouden en zien in welke zwemshort we willen gespot worden in Ibiza, St-Tropez, Marrakech of al lam liggend van de rosé in een grote ‘Fat Boy’ in één van de hippe beachclubs van Knokke. Ons oog viel op een compleet nieuwe brand, Shark Couture. Alleen de naam al doet het beste vermoeden. We kunnen ons er wel mee vereenzelvigen. Ooit hadden we immers, al dan niet terecht, de reputatie zelf haaien te zijn omdat wij op onze weg wel eens een lekker sappig visje verslonden…we zeggen ooit, want momenteel is ons James Dean-gehalte gezakt tot ver onder nul en zijn wij op onze beurt zelf helemaal verslonden.
thumb_Ocean-Couture-Shark-Couture_AAA_8508_1024
Soit, ‘Whatmatters’…Shark Couture brengt strandmode voor mannen en jongens. 100% Belgisch en tijdloze elegantie met luxueuze kwaliteit. De intense kleuren en tropisch geïnspireerde prints wakkeren alvast het vakantiegevoel aan. Het belooft voor ons dus weer een hele mooie zomer te worden!
Haar vele verre reizen naar zonnige bestemmingen inspireerden Katerina R. Verschuren tot het ontwerpen van bad- en strandkleding voor de hele familie want naast de mannencollectie van Shark Couture is er ook Ocean Couture dat zich richt op dames en meisjes. Ok, waarom raken we hier ook de damescollectie aan? Heel simpel…enerzijds omdat onze Google Analytics ons vertellen dat deze ook stiekem meelezen en anderzijds dat wij als man een model als Kim Engelbosch, die deze shoots mee opfleurt, niet graag links laten liggen.
thumb_Ocean-Couture-Shark-Couture_AAA_8198_1024

De collecties van Ocean Couture en Shark Couture combineren sportief met elegant en opvallende kleuren met tijdloze tinten. Of je nu tot rust komt met een ginneke of een exotische cocktail aan het zwembad of strandplezier afwisselt met een verfrissende duik in zee, de gesofisticeerde ontwerpen zijn stuk voor stuk must-haves voor een zorgeloze en hippe vakantie.

thumb_Ocean-Couture-Shark-Couture_AAA_7911_1024Bij het ontwerpen van haar collecties voor de zomer van 2016 liet Katerina zich inspireren door de tropische vissen van Hawaii. Hun intense kleuren en opvallende patronen werden verwerkt tot exclusieve prints die de bikini’s, badpakken en zwemshorts sieren. Een uniek concept!  

–       Lionfish gaat voor intens koraalrood met een vleugje wit
–       Bannerfish combineert tijdloos zwart en wit met een toets fris geel
–       Parrotfish is een kleurrijke cocktail van turquoise en fuchsia
–       Picasso Triggerfish brengt stijlvol kaki samen met zwart en wit

Voor mannen die ook qua badmode graag gelinkt worden aan hun lief of vrouw en zo een perfect ‘beachmatch’ willen vormen, kunnen best kiezen voor dezelfde exotische vis, schattig toch?

thumb_Ocean-Couture-Shark-Couture_AAA_8753_1024

Alles wordt verkocht via de webshop. Er werd een speciale e-fittingroom ontwikkeld om klanten te begeleiden tijdens hun aankoop. Wie zijn lichaamsmaten ingeeft, krijgt meteen advies over de juiste kledingmaat.

Bekijk zeker de site en snuffel eens rond in de het hele assortiment van badmode en accessoires. Kleine tip, mochten ze bij Shark Couture nog twee modellen zoeken om hun merk komende zomer in ontelbare posts over sociale media te zien boomen, mogen ze ons altijd nog wat extra materiaal aanleveren…

thumb_Shark-Couture_Shark-Couture-Polo-White_74-95euro_1024
 
 
thumb_Ocean-Couture_Combo-Marine-SC_OC_51-95euro_1024

You May Also Like

AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen ...

Kip & Wafels: de nieuwe NIKE SB DUNK

Sneakers je hebt ze in alle mogelijke vormen en maten en bij Whatmatters zijn ...

Omega eert 50 jaar maanlanding met heerlijke horloge

“That’s one small step for [a] man, one giant leap for mankind” Met deze ...

Hosting door Fraai