Sammy, Een Instagram-fitnessinspiratie


  • Zoals trouwe lezers al wel weten, zweten wij bij momenten de pleuris uit ons lijf bij onze eigenste fitnesscoach Roy. Daar niet alle lezers (waaronder ook een paar stiekeme dames) in de mogelijkheid zijn te komen sporten tot in het hartje van Antwerpen en we in onze ‘Google Analytics’ zowaar lezers detecteren uit het verre Nederland, zijn we eens gaan rondneuzen wat er in die andere havenstad, Rotterdam, rondloopt aan personal coaches. We vonden een ambitieuze meid, Sammy Meinderts, die de laatste hand legt aan haar opleiding als personal coach. Wij daagden haar tijdens een interview uit voor een potje armworstelen. Zolang onze of haar arm niet de tafel raakte, mochten we vragen blijven stellen…Daar wij bij Whatmatters doodeerlijk zijn, geven we nu toe dat we drie kansen hebben gekregen omdat het anders bij de eerste vraag al gedaan was. Poging twee en drie was overigens met de slechte arm…in haar geval…

2 (3)
Credits: Jeroen de Beer Fotografie

We spannen de spieren op, arm op 90°…wie is Sammy Meinderts?
Ik ben Sammy, 22 jaar en ik ben gek op muziek, dieren, fitness en lekker eten.
Hoe lang ben je al bezig met trainen?
Ik train nu precies 2 jaar en 4 maanden. Ik heb even gespiekt en heb mijn Instagram nu iets langer dan anderhalf jaar. Het begon met het posten van de eerste blokjes op mijn buik en inmiddels is na de blokjes ook de pagina heel erg gegroeid. Het is geweldig om mensen te kunnen motiveren. Ik krijg zulke lieve berichtjes van meiden. Soms is het moeilijk om te geloven dat IK iemands leven kan veranderen met mijn foto’s of motivatie tekstjes.
2 (2)
Credits: Jeroen de Beer Fotografie

Waarom ben je ermee begonnen? (arm al 45° in het verlies)
Ik wilde gewoon even kijken of ik Instagram leuk zou vinden en had daar voor de rest geen grote plannen mee. Heel onverwachts bleek het allemaal heel leuk te zijn. Allemaal meiden met dezelfde passie die elkaar willen steunen en motiveren.
Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben een doorzetter, ruimdenkend & gemotiveerd om verder te komen in het leven. Ook kan ik me goed inleven in anderen en ben daarom vaak de psycholoog voor mijn vriendinnen & tegenwoordig zelfs soms voor meiden op Instagram die mij een berichtje sturen, (lacht)!
2
Credits: Jeroen de Beer Fotografie

 
Dat is mooi. Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Whatever you decide to do, make sure it makes you happy! Gelukkig zijn vind ik echt het allerbelangrijkste.  Materiële dingen kunnen door omstandigheden bijvoorbeeld verdwijnen, maar innerlijk geluk kan niemand jou afpakken.
2 (5)
Credits: Jeroen de Beer Fotografie

We pinken een traantje weg Sammy. Vertel eens, waarom moeten we je volgen op de social media?
Dat hoeft niet hoor! Maar ik zou het wel erg leuk vinden, haha! (dankzij het lachen komen we ietsje terug uit onze verloren positie) Ik probeer met mijn pagina mensen te motiveren en inspireren om te gaan sporten en het belangrijkste: om hun dromen te volgen en altijd te kiezen voor hun geluk.
Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ja, ik heb een vriend. Een man moet zich niet teveel opdringen of heel veel complimentjes geven, dat vind ik eigenlijk een grote afknapper. Ik wil wel wat moeite moeten doen voor een man die ik leuk vind. En ik hou wel van een gentleman, deuren openhouden en mij netjes thuis brengen bijvoorbeeld!
2 (6)
 
Dat zijn al ineens goeie tips voor onze mannen. Welke tips zijn het meest essentieel? Wat wil je onze mannen nog meegeven?
Behandel haar als jouw prinsesje en wees altijd eerlijk. Goed met elkaar kunnen praten is heel erg belangrijk, zodat je een volwassen relatie kunt hebben. En natuurlijk met elkaar kunnen lachen!
Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Ik ga graag naar de feestjes van Crazyland, ik ben gek op die leuke pakjes, haha! In de zomer ga ik graag naar festivals! Ik ga eigenlijk nooit stappen, dat is niet mijn ding. Ik ben wel vaker te vinden in een restaurant, maar ben ook gek op pannenkoeken en Mc Donalds. Die eet ik het liefst thuis: matrassen voor de tv, heerlijk lui doen en netflix kijken! Ik ben een echte zoetekauw en als ik wat snack is het vooral snoep, koek, cake, taart of Ben en Jerry.
 
2 (7)
Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik wil na mijn opleiding personal trainer graag doorleren en mijzelf nog meer verdiepen in het vak.  Daarna wil ik aan het werk als personal trainer (misschien heel binnenkort zelfs al) nu doe ik alles nog online. Wie weet wil ik in de toekomst ook nog life coach worden. Ik wilde hiervoor namelijk altijd al wat met psychologie doen. Verder wil ik gewoon happy zijn, veel leuke dingen doen en genieten van alles wat het leven te bieden heeft!
Nog een laatste vraag…wat denk je van…BAM…daar ging onze arm…helaas voor ons werd de pikantste vraag nu onderuit gehaald. Maar heb je vragen of wens je meer te weten over deze knappe, strakke en immer sympathieke fitnesscoach, volg haar dan zeker op Instagram. Wie weet beantwoordt ze uw vragen nog wel! Sammy, in ieder geval heel veel succes. We weten dat je niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk de kracht hebt om er te komen! 
 

 
2 (8)
 
2 (4)
 
 
 
 

You May Also Like

Actrice Home & Away daagt (tevergeefs) Instagram naakt uit

Dat Renée’s durvertjes zijn, dat weten we ondertussen wel uit ervaring. Het lief van ...

Omdat we allemaal naakt geboren zijn!

Losjes in de broek, losjes in de bloes, iedereen doet maar. De tijd dat ...

Opgegroeid tussen de schoenen: Elisa Mol

Dat we bij Whatmatters oog hebben voor vrouwelijk schoon is al langer geweten. Dat ...

Hosting door Fraai