Op je paasbest

MASON GARMENTS, een naam als een (paas)klok . Met de Tia Mid Cervo Yellow pakt Mason Garments weer uit met een verbluffend staaltje Amsterdams design, in combinatie met Italiaans vakmanschap. Een sneaker om van te genieten en zorgvuldig mee om te springen, dat staat vast.

tia-mid-cervo-yellow_1
Tia Mid Cervo Yelow

AAEAAQAAAAAAAAItAAAAJDczNzY3NDlkLTdjZDktNDBiYi05MTM5LTM3MzAyYjY1NTY2ZA
Rendi Aditia – Mason Garments 

Deze Tia, één van de populairste sneaker modellen van Mason, zijn uitgevoerd in fabuleus geel en gebaseerd op de kleuren van de originele Air Jordan’s. Zo krijgt het minimalistische design van de sneaker een atletische uitstraling. Nice!
Gedurfd maar stijlvol, kom je er zelfs onder een pak mee weg. Deze sneaker laat zich makkelijk combineren.
Kalfsleder, een kwalitatieve Margom zool, dit schoentje lijkt als een handschoen aan te glijden. De binnenschoen is dan ook voorzien van de “Sacchetto technologie”, uitdoen wil je ze niet meer, dat is het enige nadeel.
Deze sneaker valt online te bestellen op www.masongarments.com. Voor 265 euro heb je dit juweeltje aan je voeten.
Inspiratie vind je ook op Facebook en Instagram.
In België zijn de sneakers ook verkrijgbaar bij KU-DE-TA.
 

In 2012 ontsproten aan het brein van designer Rendi Aditia levert dit merk uitmuntende kwaliteit. De designs worden ontworpen in Amsterdam en worden vervolgens door vakkundige handen in Italië gefabriceerd. Enkele het beste leder komt in aanmerking en ook aan de zolen wordt veel aandacht besteed. Met hun “Sacchetto technologie” schept het merk een binnenschoen die aanvoelt als een handschoen. Een optimaal draagcomfort is het resultaat.


tia-mid-cervo-yellow_3

 
 

You May Also Like

Saturdays Surf, niet enkel voor surfers

Wat ooit begon als een merk voor surfers is ondertussen veel meer. Correct, we ...

De perfecte zomershort? Wij hebben ze!

Kortgebroekt en toch stijlvol voor de dag komen, het klinkt simpeler dan het is. ...

Puma pakt uit met nieuwe versie van iconische Inhale

Deze sneaker werd de eerste keer gelanceerd in 2000 en was toen al op ...

Hosting door Fraai