Luna Stevens, meer dan een WAG!

Wie WAG zegt denkt meestal aan mooie dames die niets liever doen dan reizen, cruisen in hun dure sportwagen, rode lopers afschuimen, in de boekjes staan, paraderen in Louboutins en vooral shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Vergeet het cliché. Er zijn liefjes, vriendinnen en vrouwen van topvoetballers die meer in hun mars hebben en hun eigen boontjes lekker zelf doppen. WAG’s waarvan de carrière van de profvoetballer in de schaduw komt en zelf hun wensen en dromen met succes achterna jagen. Zo ook Luna Stevens. Met haar 19 jaar nog erg jong maar daarom niet te jong om zelfverzekerd door het leven te gaan en haar torenhoge ambities stilaan waar te maken. Een portret van een ravissante jongedame die veel meer is dan de WAG van KRC Genkspeler Sandy Walsh.
Dag Luna, vertel eens iets over jezelf?
Ik ben Luna Stevens, 19 jaar en ik woon in Hasselt. Ik ben een jonge, gemotiveerde en gepassioneerde meid die er alles aan zal doen om haar doelen te bereiken. Ik werk als danseres, model en make up artieste over gans België. Bij mij draait het om fun, family, fashion, food en travelling! Levensgenieter pur sang!
Hoe ben je eraan begonnen?
Sinds mijn 16e ben ik actief gaan bouwen aan mijn carrière als danseres en entertainer. Zo heb ik al heel wat geweldige opdrachten mogen doen. Zo stond ik samen met ‘La Freak’ op Tomorrowland te dansen. In 2014 werd ik zelfs benoemd tot ‘De Werchterbabe’. Als actrice kan je me zien in enkele producties van Kenneth Mercken. Nadat ik afgestudeerd was aan Topsportschool Hasselt heb ik mijn diploma Make Up Artist behaald aan de Schoonheidsschool. Hierdoor heb ik ook heel wat coole opdrachten mogen doen; missverkiezingen, modeshows, enz… .

Na de hoe, ook de waarom-vraag?
Ik ben geboren met een extra entertainment-gen! Ik hou ervan om het publiek te entertainen. Dat begrip is voor mij heel breed, dit gaat voor mij van een klassevolle receptie tot Graspop!
Waarom moeten ze voor Luna kiezen? Waarmee steek je anderen de loef af?
Ik ben een veelzijdige entertainer. En hiermee onderscheid ik me van de andere. Zo kan ik op een opdracht werken als Make Up Artieste, danseres en hostess. Ik kan mij heel gemakkelijk inleven in het publiek/product. Dat maakt dat ik mijn publiek altijd trakteer op een geslaagde avond.
Wat is je levensmotto?
Have fun en leef met je hart.
 
Processed with VSCOcam with c1 presetSociale media is zeer belangrijk voor je. Vertel eens kort waarom we net u hierop moeten volgen?
Omdat ik wekelijks leuke sexy foto’s post, ik promoot leuke brands die je kan checken waarbij ik je korting kan aanbieden en uiteraard mijn kleine oogappel Loulou (hondje)!
KnipselJe bent de vriendin van Sandy Walsh, een bekende en vooral goede voetballer van KRC Genk. Hoe heeft hij jouw hart kunnen veroveren?
Wij zijn ondertussen 2,5 jaar samen. Hij heeft men hart helemaal veroverd met zijn hilarische manier van doen en de wil om zijn doelen te bereiken. Dat laatste is zo belangrijk, als een man iets wil bereiken en hier ook volledig voor gaat, zo sexy.

Om in voetbaltermen te blijven. Heb je nog essentiële tips voor mannen die een leuke dame als u willen scoren?

Don’t try to hard. Wees gewoon jezelf! Een vrouw heeft niets liever dan een eerlijke man die haar als een prinses laat voelen.

De Favo-ronde. Geef eens je persoonlijke toffe plaatsjes waar ze je kunnen vinden voor een drankje, hapje dansje.
Wanneer ik met mijn vriendinnen op stap ga gaan we naar Boody Louis (Brussel), Versuz (Hasselt) en Carré (Willebroek). Alle drie topclubs met super personeel dat ons altijd in de watten legt! Voor een gezellig dineetje staan Bar Louis (Leuven), L’aperi Vino (Hasselt) en Bar Tre (Hasselt) bovenaan het lijstje.
26
Bedankt voor de tips. Bar Louis die we onlangs gerecenseerd hebben is trouwens ook één van onze favorieten. Nog een laatste Favo-vraagje…jij moet zeker een favoriete zonde hebben?
Mijn favoriete zonde? Een grote pot Ben & Jerry’s Cookie Dough voor de tv!
Je mag één droom laten uitkomen. Wat zou dit dan zijn?
Mijn eigen entertainment business opstarten is mijn grootste droom.
Moet lukken! Succes Luna! Wil je nog meer te weten komen over Luna? Volg haar dan alvast op Instagram. Zeker de moeite waard om haar te volgen!
 

You May Also Like

Temptation Island Gossip: Laetitia krijgt Mezdi dan toch in bed! (Video)

Kennen jullie Bedroom Secrets al? Trouwe volgers weten dat wij ondertussen al wel wat ...

Koerselkapelleke's finest!

Beste lezers, neem er alvast jullie atlas bij. Ok we zijn mild, Wikipedia mag ...

Vlaamse Pareltjes XLIV: Romanie Schotte

Een ex-Miss België  Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines ...

Hosting door Fraai