Loop er bij als een model

Wij bij Whatmatters zijn mannen, die ook andere mannen het licht in de ogen gunnen. Als onze vriendinnen een mooie man spotten, durven we dat dan ook volmondig te bevestigen, het is niet iedereen gegeven. Tenzij het te vaak voorvalt, dan worden we bokkig!
downloadOver Cesar Casier bestaat er weinig discussie. Dit Belgische model forceerde al een hele tijd geleden zijn grote doorbraak in de Verenigde Staten, woont er ook, maar heeft de voorbije jaren ook in België de nodige aandacht gescoord. Niet alleen ziet de jongeman er fris en fruitig uit, hij is nu ook aan de slag als designer voor zijn eigen label Cesar Casier T-Line. Daarnaast brengt de bezige bij ook kookboeken uit, maar de kans dat we die bij Whatmatters ooit hanteren is uiterst gering.
---_0359Na eerdere samenwerkingen met Essentiel en JBC vond Cesar de tijd rijp om een eigen casual collectie t-shirts en sweaters op de markt te brengen. In zijn collectie zijn het vooral de prints, op minder vanzelfsprekende plaatsen, die de aandacht trekken.
Wereldse invloeden en sobere kleuren typeren de lijn die voorlopig
enkel uit t-shirts en sweaters bestaat. Maar een volledige collectie ‘easywear’ zit er door het succes ongetwijfeld aan te komen.
Wat je nog moet weten?

  • Het materiaal is uit biokatoen en per verkocht exemplaar gaat er een euro naar een organisatie die walvissen en dolfijnen helpt.
  • Cesar’s favoriet is die met de opdruk:’Don’t be a hater, be a celebrator’. Overigens in licht aangepaste vorm ook veel gebruikt op de Whatmatters redactie.
  • De collectie is unisex, dus draagbaar door iedereen. Wel goed op de maten letten!

6-dicaprio-red-ok 2-romance-label
 
Bestellen doe je online op www.cesarcasier.com of ga naar Oona, de winkel van Cesar’s moeder in Gent. Nieuwe winkelpunten zullen wellicht snel volgen.
 
Verder, zeker voor de stiekeme dames onder onze lezers, ook te volgen op Instagram.

You May Also Like

Heeft de poes al pap gehad?

Lickstarter uit Letland. Eerlijk, we hadden het bij Whatmatters niet beter kunnen verzinnen. Maar ...

Deense draagbaarheid

We geven het toe, we hebben nog lang gewacht bij Whatmatters om één van ...

Versleten Sneakers zijn 'IN'

Niet weggooien!  Zien je sneakers er na een festivalseizoen uit alsof ze zelf zouden ...

Hosting door Fraai