Girl Next Door: Laura Palmkoeck

Wat is de definitie van een Girl Next Door? Is het de vamp van de buurt waarvan iedereen stiekem droomt en waar het water je uit de mond komt bij het passeren van deze jongedame? Of is het dat mooie buurmeisje die je niet durft aanspreken maar waarvan je alles ligt op te zoeken en volgen op Instagram, Facebook,…? Of is het gewoon dat meisje uit de buurt waarvan je spontaan begint te doddelen op het moment ze je toch onverwacht aanspreekt? Voor iedereen een eigen invulling…voor Whatmatters alvast een van nature mooie meid met een leuke babbel en iemand die niet zo onbereikbaar is zoals zovelen misschien wel denken…Iemand als Laura Palmkoek…maar wie is onze Girl Next Door? We vragen het haar best even zelf!
12421538_1214480858614120_2000817527_n
Hoi Laura…Vertel eens…wie is Laura?
Ik ben Laura Palmkoeck, 20 jaar en afkomstig uit Oost-Vlaanderen. In juni studeer ik af als marketeer aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen. In het weekend werk ik als garçon in een club. In mijn vrije tijd ga ik fitnessen, dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een passie. Maar aangezien ik het de laatste tijd druk heb met mijn studies kan ik momenteel wat minder gaan.
Hoe lang ben je al een fashionista? Heb je ambitie als blogster of model?
Echt een blogster of model ben ik (momenteel nog) niet maar in mijn vrije tijd houd ik me zeer graag bezig met mode en cosmetica. Aangezien ik in Antwerpen studeer (net naast de Meir) is het zeer verleidelijk om tussen de pauzes eens te gaan shoppen. Hierdoor is mijn kleding- en make up collectie de laatste drie jaar helemaal uitgebreid. Ik heb er al over nagedacht om samen met mijn zus een YouTube-channel te starten, maar aangezien ik het de laatste tijd zo druk heb met mijn studies is dit er nog niet van gekomen. Binnen een drietal maanden studeer ik af en ben ik van plan om echt te beginnen bloggen en misschien wel met een YouTube-channel te beginnen.
Hou ons zeker op de hoogte! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Eigenlijk ben ik een zeer stil persoon. Ik ben iemand met veel doorzettingsvermogen en werk hard voor wat ik wil.
12498999_1214480838614122_831325463_n
Harde werkers, kunnen we ons zeker mee vereenzelvigen…Heb je ook een favoriete quote?
Mijn favoriete quote is ‘There is nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shore like, no matter how many times it is sent away.’ Ik heb deze quote ooit eens gezien op Instagram en deze is mij altijd bijgebleven.
 
12825153_1214480861947453_2121554091_n
Mooie Quote, om bij Instagram te blijven…waarom moeten we je volgen op de social media?
Binnenkort wil ik me bezig houden met bloggen over fashion en cosmetica. Ik wil graag mensen inspireren met mijn persoonlijke stijl en hen een kijkje laten nemen in mijn leven.
Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ik heb momenteel geen vriendje. Ik vind het vooral belangrijk dat een jongen zichzelf blijft. Het klinkt misschien cliché maar ik hou wel van jongens met een romantisch kantje (welk meisje houdt daar stiekem nu niet van?). Af en toe een kleine intentie kan mij zeer blij maken.
12674311_1214480841947455_873895612_n
Heren, we weten weeral wat doen. Geef eens de meest essentiële relatietip voor de man. Wat wil je hen zeker meegeven?
Wees niet té jaloers. In een relatie komt jaloezie zeer vaak voor, maar jezelf moeten opsluiten omdat jouw lief niet wil dat je buiten gaat zorgt er juist voor dat een relatie op de klippen loopt.
Van ons mag je zeker buiten…de vraag is dan ook…waar ga je graag stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
In de zomer zit ik heel graag buiten. En niets beter dan samen met vriendinnen gezellig iets gaan drinken in een beach bar. Mooi weer, zomerse muziek en een lekker drankje. Sinds vorig jaar is er bij mij in de buurt een supergezellige beach bar geopend ‘Goodlife beach’. Echt de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen! Bovendien maken ze daar suuuuuperlekkere pizza’s! Mmmm…
Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik zou graag van mijn passie mijn werk maken. Binnen enkele maanden studeer ik af als marketeer en mijn droom is om op de marketingafdeling van een cosmetica bedrijf te kunnen beginnen. Het zijn 2 dingen waar ik supergraag mee bezig ben en het zou dus ideaal zijn om deze te kunnen combineren!
12498999_1214480838614122_831325463_n
Aan de cosmeticareuzen die onze blog lezen, neem alvast contact op met deze ambitieuze en toffe meid. Je zal er geen spijt van hebben! Laura, heel veel succes en laat alvast van je horen als je YouTube-channel klaar is! We komen zeker nog eens piepen! Succes! 
12498999_1214480835280789_1288570695_n
Wens je haar te volgen, kijk dan zeker eens op haar Instagrampagina, Twitter, Blog of Facebook en begin haar alvast te volgen! Doen!

You May Also Like

Bloedhete Mathilde of sexy Pauline? Welk bolletje kleur jij vandaag rood?

Kiezen is verliezen… Zoals elke plichtbewuste Belg zijn we vandaag al vroeg uit de ...

Pas op Max, Charles en Lewis…13-jarige Juju is in aantocht

De snelste vrouw op aarde… Vrouw? Zeg maar gerust meisje…en tevens eentje die een ...

Sharon Grobben, binnenkort ‘Big’ in New York!

De trouwe fans zullen zich haar ongetwijfeld herinneren: het curvy model Sharon Grobben. Omdat ...

Hosting door Fraai