Laat je strikken

Stijlvol, opvallend en anders, met een strikje zit je wat Whatmatters betreft altijd goed. Onze vriend Stromae heeft er zijn reputatie aan te danken, al zit zijn muziek er misschien ook wel voor iets tussen.
Niet dat we dagdagelijks met een strikje lopen te paraderen, maar op speciale avonden, biedt een kwalitatief en goed gekozen vlinderdasje om de hals, zeker meerwaarde. En je hoeft om fatsoenlijk gestrikt te worden zelfs helemaal de grens niet over. We ontdekten bij Whatmatters 2 Belgische pareltjes in strikland die we jullie graag voorstellen.
MC ROGERS
toronto8Als je als uithangbord de Belgische charmezanger Christoff kan strikken, dan heb je volgens de Whatmatters redactie alvast de hoofdvogel afgeschoten. Soit, MC Rogers is de merknaam van Matthias Bogaert, die in 2014 startte met het produceren van vlinderdassen. Een stevige collectie ondertussen, handmade in Belgium en moest je toch je smaak niet vinden, maakt Matthias er gewoon eentje op maat, heerlijk toch!
De vlinderdassen vallen alvast online te bestellen in de webshop en Matthias, al vermoeden we hij niet persoonlijk, staat binnen de 5 werkdagen met je vlinderdas aan je deur. Als we zouden zeggen dat we stiekem hopen dat Christoff ze komt afleveren, dan zouden we op zijn minst schromelijk overdrijven.
Belgisch, kwaliteitsvol en op maat, met plezier laten we ons hier strikken.
PS. Bekijk ook zeker de strikjes voor de kleine koters, super schattig.
Mc Rogers – www.mcrogers.befacebook
Nog een andere Belgische parel heeft zich op deze markt gericht en ook zij pakken stevig uit, pakken ons in en doen er een strikje rond.
COMME LES LOUPS
CCL_SS16_Sofiedepauw-3-van-41-2-e1454880662291Het strikkenmerk ‘Comme les Loups’ is ontsproten aan het brein van ontwerpster Isabel Naessens. Hier vind je strikken voor de modebewuste man, handmade in Antwerp.
Exclusieve stoffen, beperkte oplages en de namen bedacht door Sam Peeters, maken van Comme les Loups een uitzonderlijk sympathiek merk.
En te zeggen dat alles begon toen architecte Isabel op zoek was naar een vlinderdas voor haar vriend, er geen vond, en er toen zelf maar aan begon.
De strikjes van Comme les Loups zijn te bestellen in de eigen webshop, maar er is ook een mooie samenwerking met Café Costume. Je vindt ze ook bij Parachute Jump, Comme les Belges, LECHAPERONunlimited en Luxury for men.
Exclusieve stoffen, maatwerk mogelijk en steeds tot in de puntjes verzorgd.
Ps. Nu ook voor vrouwen leuke strikjes in het aanbod.
Comme les Loups – www.commelesloups.com – facebookinstagram

You May Also Like

Girl Next Door: Hannelore Bongaerts

De keren dat de redactie de grens van Antwerpen en Limburg overschrijden is niet ...

MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog ...

Adidas Stan Smith…de hype is nog niet voorbij!

Het wordt een klassieker, die hippe Adidas met het hoofd van de legendarische Stan ...

Hosting door Fraai