Kendrick Lamar sneakert

Combineer onze favoriete rapper met inhoud: Kendrick Lamar met sneakers en je hebt wat Whatmatters betreft de ideale 3bb9339663c8e93d313f5ab27d695f11combo. Overigens heeft onze homie net een nieuw album uit : untitled unmastered. Na zijn ‘To Pimp A Butterlfy’ een waardige opvolger! Over zijn algemene stijlgevoel en zijn intelligentie die heel wat verder gaat dan de doorsnee rapper, horen we daar iemand Kanye roepen, gaan we hier niet lyrisch over doen, over zijn REEBOK VENTILATOR X wel. Een sneaker om u tegen te zeggen!
Strak, stijlvol en confronterend op de achterhiel, niks op aan te merken. De BLUE en RED caps op de hiel verwijzen naar de Westcoast Bloods en Cribs, 2 bendes uit LA die mekaar met plezier en zeer NEWSPAGINA-EXTRA-KENDRICK-2geregeld afmaken. Homeboy Kendrick laveert er op deze manier netjes tussen en probeert beide partijen te verzoenen. Een statement dat kan tellen.
Bekijk de foto’s, laat ze je overtuigen en zet deze sneakers bij in je collectie. Om zelden te dragen, maar wel te “shinen” als je ze aan je voeten doet. Perfect te combineren met zijn meesterwerkjes in de oren.
Bestellen doe je ze hier.
reebok-ventilator-kendrick-lamar-3NEWSPAGINA-EXTRA-KENDRICK
 
 
 
 
 

You May Also Like

Koop eens een NEUW jeans

Er was eens een Zweed en 2 Australiërs, … het lijkt wel het begin ...

Stijlvol flaneren & baden

Terwijl het water en zelfs hagelbollen met bakken uit de lucht vallen, over zwemshorts ...

Loop er samen met je kind bij als een gangster uit Peaky Blinders

Fan van Peaky Blinders? Wij alvast wel. En is het omdat het carnaval is, ...

Hosting door Fraai