I wanna be a hippie …

“I wanna be a hippie, and i want to get stoned on …”. Dit riedeltje was het eerste wat spontaan bij ons opkwam op de Whatmatters redactie, toen we een tip kregen over de HIPPIEBUS. Ja, dat leest u goed. Whatmatters drinkt, vliegt en slaapt normalerwijze 5-sterren, wat moeten we dan in godsnaam met een Hippiebus. Aantonen dat we open-minded zijn misschien? Woodstock here we come!

background-1
Woodstock, here we come

Uiteraard kennen we allemaal het karakteristieke VW busje waar de hippies zich mee verplaatsten, Whatmatters kent zijn iconen. Nu kan je die busjes dus ook huren! Andere dingen die hippies deden raden we dan weer ten stelligste af als je één van deze busjes huurt, en dan hebben we het niet over de vrije liefde. Deze busjes lenen zich perfect voor een avontuurlijk weekendje en voor mensen die graag hun hele inboedel meeslepen op (korte) tripjes. Ook voor een originele vrijgezellen kunnen beide pareltjes perfect dienst doen.
Op hippiebus.be heb je de keuze uit 2 volledig uitgeruste vintage VW bussen. Een wit en een oranje exemplaar van alle gemak voorzien, staan vertrekkensklaar. Koken, slapen, muziek beluisteren, alles kan. Beide busjes zijn zorgvuldig gerestaureerd en beschikken over een pittige motor. Het is niet de bedoeling dat je Europa gaat rondtrekken met deze wieltjes, ze zijn eerder voorzien op korte trajectjes. Lange termijn verhuur is dan ook niet mogelijk.
hippiebus2Ervaar de ongekende vrijheid, ga eens “wild “kamperen of parkeer dit pareltje op een festivalcamping. Je populariteit gaat ongetwijfeld x 10 en we staan dan ook niet in voor de gevolgen. De eerste die zijn/haar kleine spruit WOODSTOCK noemt, kan op een leuke prijs van de Whatmatters redactie rekenen!
p3210046.550x0We gaan jullie niet lastig vallen met de details, die moet je bij interesse maar lezen op www.hippiebus.be, maar een weekendje rijplezier heb je al vanaf 275 euro.
Bekijk de mogelijkheden op de site of op Facebook, boek dat busje en beleef een topweekendje. Voorlopig houden wij het bij de regendouche, jacuzzi en room service, maar wie weet, ooit …

You May Also Like

Whatmatters ging shoppen bij Mainline Menswear

Webshops zijn er in alle mogelijke maten en vormen. Gelukkig maar, zo heb je ...

Yes, we (JERRY)CAN

Eerlijk bij Whatmatters dachten we dat de jerrycan een stille dood gestorven was. Ja, ...

Helder, probeer de gin van Rutte met selder!

Wij geven het toe, bij het zien van een fikse selder, was gin nu ...

Hosting door Fraai