Hemelse pizza

We hebben onze vaste adresjes als we pizza willen eten. Perfect gemaakt heerlijk, slecht gemaakt smakend naar karton. Nieuwe pizza adresjes worden dan ook sceptisch bekeken, we geven het toe. Vaak is er in geen velden of wegen een Italiaan te spotten zitbanken laat de kwaliteit te wensen over. Otomat, recent geopend op het Eilandje moet ons dan ook overtuigen.
De zaak heeft alvast niet te klagen over de publiciteit en we moeten zeggen: het concept staat als een huis. Als je weet dat het uit de kokers komt van download (3)de jongens achter Ellis Gourmet Burger, hoeft dat ook niet te verbazen natuurlijk. De heren weten waar ze mee bezig zijn.
Vergeet echter onmiddellijk “klassieke” pizza als je hier een bezoekje brengt . In het ruime en gewoonweg leuke industriële pand, eet je pizza met Duvel-gist. En dan bedoelen we inderdaad het bier. Dronken ga je er niet van worden, maar zelfs als je niet gek bent van het bier, happen de pizza slices lekker weg. De uitzonderlijke toppings, die je verrassen en je bij de klassieke zaak tevergeefs zal zoeken, doen de rest. Pizza met een tikkeltje meer, zo hebben we het graag bij Whatmatters.
pizzapavlovaGelegen aan het MAS, heeft deze zaak alles om uit te groeien tot een succes. Het concept is op maat van een keten en zal dan ook snel navolging krijgen. Vergeet alvast in Antwerpen naast de pizza, ook vooral niet te genieten van het interieur!
Nog een klein weetje. Het deeg voor de pizza’s werd ontwikkeld door Thierry Griffagnino, wereldkampioen pizzabakker. Als referentie kan dat tellen.
Zin in een snelle hap en mag het net dat tikkeltje meer zijn, dan kunnen we deze nieuwe zaak alvast aanraden.
lichtbalk
smile
De zaak is 7 op 7 open en je leest er alles over op www.otomat.be of op facebook
Otomat – Van Schoonbekeplein 11 – 2000 Antwerpen

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Brute villa in Beverly Hills

Wat Als?…je 5+2 juiste cijfers scoort en de laagste Euromillions jackpot wint die er ...

Een feestje bouwen in de Zwitserse Alpen: Caprices Festival

Nadat we eerder deze week naar het exotische Sint-Maarten trokken voor een ongetwijfeld broeierig ...

Snowbombing 2017 was A Bomb!!!

Oktober vorig jaar viel er in onze mailbox een bericht van een zekere Clare ...

Hosting door Fraai