Haal de bioscoop in huis

1
Een sterk staaltje design

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want met al die artikels en teksten ontbreekt vaak de tijd om ons naar de bioscoop te begeven. Met de JmGO View haal je de bioscoopbeleving in huis, en nog op een strakke manier ook. Zo wordt thuis een film kijken een heel andere beleving en zie je de gelijkenissen tussen Kaat en Franky haarscherp!
Deze stijlvolle en uiterst draagbare projector misstaat in geen enkele woonkamer. Zwaai maar dag met het handje naar die vierkante bak. Deze projector ziet er niet alleen geweldig uit, het ding weegt ook niet meer dan een fles water en valt dan ook makkelijk mee te nemen. Ideaal voor die lange Playstation nachten bij vrienden. Momenteel zijn er 3 modellen verkrijgbaar op de site, elk met zijn eigen specificaties, zien ze er allemaal even gelikt uit.
h9oeikw21ncxkw7k8y7y-563x353Als je dan ook nog weet dat deze kleine krachtpatser 3D-beelden en HiFi Bluetooth speakers aan boord heeft om ook je muziek op te streamen, dan is dit zeker en vast een leuk hebbeding. Ook buiten blijkt het apparaat te werken, iemand een horrorfilmpje kijken in het bos? The Blairwitch Project misschien? De batterij gaat zeker 4 uur mee, dus tijd zat.
Check de modellen op en.jmgo.com en kijk zelf eens naar de spectaculaire mogelijkheden en welk exemplaar aan je behoefte voldoet.
maxresdefaultBestellen kan al vanaf 449 dollar voor de portable versie en 599 dollar voor thuis, tel wel even de verzendingskosten mee.
Enjoy!

You May Also Like

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

Allereerste Ferrari F50 kan nu de uwe zijn!

Van een klassieker gesproken… 50 jaar na de geboorte van het snelle automerk met ...

De Lenovo Moto G5 en G5 Plus: Betaalbare prestaties

Terwijl de grote jongens iPhone en Samsung strijden om het marktaandeel, zijn er ook ...

Hosting door Fraai