Fashion meets ecology

Stellen dat we groene jongens zijn bij Whatmatters, zou de waarheid stevig geweld aan doen. We geven het met schaamrood op de wangen toe: we kijken niet op een dot gas meer of minder, staan niet stil bij onze ecologische voetafdruk en durven al eens overdreven consumeren. Laat die emmer met pek en veren maar komen!

CLG9W4JWoAA7LLJMet de hippe houten zonnebrillen van SMTH SMOOTH kunnen we er eindelijk wat aan doen en nog op een fashionable manier ook. De 2 jonge ondernemers Kristof Van Thielen en Dimi Moreels verenigen ecologie met fashion en met succes!
the_pallet_smth_smooth_5SMTH SMOOTH brengt ondertussen veel meer op de markt dan enkel zonnebrillen. Met “The Pallet”, een ecologische miniportefeuille van bamboe scoren ze nu ook internationaal. Bovendien valt deze houten portefeuille ook nog eens helemaal te personaliseren, leuk! Whatmatters portefeuilles, het brengt ons op ideeën …
Ook voor houten smartphone covers en zelfs “limited edition” sweaters kan je terecht in de webshop van het merk en ongetwijfeld toveren de jonge ondernemers de komende maanden nog wel wat leuke producten uit hun mouwen.
pallet-98 pallet-41Neem rustig een kijkje op hun site, maak je keuze en steun deze jonge professionals in hun groei. De tijd dat je verplicht de geitenwollensok moest aantrekken om “groen” te zijn is eindelijke voorbij, geef ons maar SMTH SMOOTH.
Bestellen doe je op de website van SMTH SMOOTH. Uiteraard is er ook Facebook en Instagram.
Je vindt de producten ook in de winkels van TWO STORE, waar alvast één lid van de Whatmatters redactie kind aan huis is.

You May Also Like

2 keer t-shirts, 2 keer Belgisch!

‘tzalwel Bon, de voorbije dagen gingen we voornamelijk in Nederland shoppen, maar we steken ...

Felix Amsterdam, dé ontbrekende schakel voor de stijlvolle man

Felix zag het licht (en geeft u zowaar een korting van 20%) Tijdens Felix’ ...

Blouson Noir: jassen zonder gezeik

Een jas, zonder al te veel poespas of gemekker? Wij zijn toch geen vrouwen! ...

Hosting door Fraai