Exclusief & smaakvol

uOU3v_f6_400x400
Bij Whatmatters houden we van schoonheid, dat zal ondertussen wel duidelijk zijn. Voor de lezers die denken dat enkel vrouwelijk schoon onze aandacht weet te trekken, bewijst onze nieuwe ‘webshop in de kijker’, het tegendeel.
deer3_bedesignFancy, strakke of ludieke interieurspullen, we zijn er gek van. Leuke hebbedingetjes, die niet iedereen in huis heeft, wij zijn fan! En laat dat nu net zijn wat het van origine Belgische Decovry ons brengt. Naast items voor je interieur, krijg je er ook uurwerken, tassen en nog heel wat andere design voorgeschoteld!
Elke dat komen er een 8-tal leuke spulletjes je mailbox binnen via de nieuwsbrief. Pareltjes die slechts beperkt en tijdelijk verkrijgbaar zijn, vaak van opkomende designers. Bovendien gaat het heel vaak om leuke spullen, meubels of decoratie met een authentiek verhaal. We geven het grif toe, elke dag denken we bij minstens 1 product, LEUK, HEBBEN!
rhino_trophy_greyblueBestellen is heerlijk eenvoudig en binnen de 20 werkdagen worden de bestelde items netjes bij je thuis afgeleverd. En dat zonder dat je een aanslag op je portefeuille hebt moeten plegen.
2-2514320-1-984x500-6fa89cdc4c406aed9c391be04f98a7e8Schrijf je vandaag nog in de voor de nieuwsbrief en wordt lid, want zonder lidmaatschap kan je niet bestellen. Let op de prachtig vormgegeven site en ook de nieuwsbrief, die recent werd vernieuwd is een pareltje voor het oog. Snuister door de spulletjes en verwen jezelf, je geliefde, vriend of vriendin met een leuk en origineel cadeau.
Vind je de spullen toch niet leuk dan stuur je deze terug binnen de 14 dagen, maar dat hebben we nog nooit nodig gehad.
a2e85e492b7e95967866e87e6578268f6d4bd913_010Wencke_magholderBAN
Kijk vandaag nog op www.decovry.com en schrijf je in op de nieuwsbrief!
Ook op Facebook en Instagram kan je ze vinden.

You May Also Like

Don't try this @ home! Dit zijn de lelijkste woningen in België

Op onze site vind je dikwijls genoeg wooninspiratie. Een dikke villa in het zuiden, ...

Als het snel moet gaan…een shotje koffie!

Sloten koffie worden er gesloebberd op onze redactie, en het kan soms niet straf ...

Wij zitten in dit hotel in Mykonos komende zomer!

Ben je net als ons ook even uitgekeken op Saint-Tropez, Ibiza, Marbella of Miami ...

Hosting door Fraai