Girl Next Door: Elien Grosemans

Bij Whatmatters zijn we gewend trends op te snorren en nadien vooral te volgen. Als het op nieuwe trends van brilmonturen komt, schieten we nog wat te kort daar het ene redactielid een voorkeur geeft aan lenzen en de andere nog zo scherp ziet als een hongerige arend op eenzame hoogte op zoek naar een sappig muizeke of konijntje op de begane grond. Het heeft zo zijn voordelen, arendsogen. Zo konden we vanop grote afstand een ravissante Girl Next Door spotten. Niet toevallig een studente optiek en optometrie, dus eentje die de laatste trends qua optiek zeker moet kennen…en of ze ze kent…een plezierige kennismaking…image11
Dag Elien, Vertel eens kort wie je bent?
Ik ben 20 jaar oud en ben afkomstig uit Hasselt. Ik studeer Optiek en Optometrist aan de HUB in Brussel, waar ik dus ook op kot zit. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn vrienden en ben ik volop bezig met het up-to-date houden van mijn Instagram.
image3 image2
Hoe lang ben al blogster en fashionista? Hoe vul je dat dagelijks in?
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn Instagram. Ik probeer zoveel mogelijk momenten uit mijn leven te delen met mijn volgers, maar vind het ook fijn om van andere foto’s te maken die zij dan vervolgens op hun Instagram delen. Sinds ik op kot zit in Brussel heb ik me ook verdiept in koken. Ik probeer elke dag weer een ander gezonde maaltijd te maken because girls love healthy food.
image7
Niet alleen dames zijn bezig met gezonde voeding hoor, wanneer en waarom ben je met bloggen begonnen?
Ik ben ongeveer 2 jaar bezig met Instagram. Eerst was Instagram een plek waar ik foto’s deelde met mijn vrienden en was ik er niet zo veel mee bezig. Maar na dat eerste jaar begonnen er steeds meer en meer mensen me te volgen en dat was dan ook het punt waarop ik er meer tijd in ben beginnen steken. Ik probeer nu wekelijks een aantal foto’s te delen met mijn volgers.
image5
Dit lukt je vrij aardig. Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben altijd een heel verlegen meisje geweest dat heel onzeker en teruggetrokken was. Zelf vond ik deze eigenschappen vreselijk. Maar sinds mijn studie in Brussel ben ik helemaal opgebloeid en ben ik een heel andere persoon geworden. Ik ben een stuk socialer dan vroeger en probeer altijd het goede in alles en iedereen te zien en ben enorm enthousiast. Toch kom ik soms over als een controlefreak.
image6
Heb je een persoonlijk levensmotto?
“Life is short, time is fast so enjoy every moment as it comes.” Ik vind het heel belangrijk dat je geniet van je leven. Het leven gaat zo snel en er zijn zoveel belangrijke momenten die we moeten koesteren.
100% gelijk! Vertel ons ook eens waarom we je moeten volgen op de social media?
Mijn Instagram is eigenlijk vrij persoonlijk. Ik probeer de mensen een kijk te geven op mijn eigen leven. Daarom wil ik dat de mensen me volgen omdat ze mijn posts interessant vinden.
image10
Wij volgen je! Nu nog een paar extra dingen die wij, mannen, ook wel interessante content vinden. Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen? Ja ik heb al 3 jaar een vriend. Ik ben hem enkele keren tegen gekomen in een club, hij draaide meestal in clubs waar ik meestal uit ging. We zijn dan uiteindelijk aan de praat geraakt en het klikte meteen.
image12
Mooi zo! Welke tips zijn essentieel voor mannen om zo een klik te krijgen? Wat wil je hen meegeven? Heb je enkele tips?
Wees altijd jezelf en ga je niet anders gedragen om een meisje te versieren want zoiets kan je niet volhouden. Ga ook eerlijk tewerk en behandel een meisje met respect.
Dan komen we nu bij onze traditionele Favo-vraagjes. Waar ga je het liefst stappen, iets eten of een drankje nuttigen?
Ik ben door de week vaak te vinden op de campus in Brussel en na de school uren ben ik te vinden in het café van school of in de Scott’s Bar. In het weekend kan je me vinden in de Versuz of op het Dusartplein in Hasselt. Ik ga ieder weekend uiteten, we proberen iedere week wel een ander restaurantje.
Wat zijn je verdere ambities?
Ik zou later graag verder gaan in mijn richting, Optiek en Optometrie. Ik zou graag een eigen optiekzaak uitbaten met de nieuwste trends. Ik ga ervoor om mijn droom waar te maken!
image9
Gezien je dagdagelijkse bezigheid, lijkt ons die trends alvast geen probleem. Héél veel succes!!! 
Wens je Elien zelf te volgen op sociale media? Neem dan zeker en vast een kijkje op haar Instagram. Zeker de moeite dus, volgen maar!
image4

You May Also Like

Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben… Trouwe lezers hebben ...

Dit is dé reden waarom Burning Man het heetste festival ter wereld is!

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam… Nog nooit van ...

Voormalig Nr 10 van Oranje gaat voor pikante shoot

Vrouwen en voetbal… Meer hebben wij als kerel niet nodig om een weekend geslaagd ...

Hosting door Fraai