Draag niet eender wat!

Op het Frans van de Whatmatters redactie zit serieus wat “cheveux”, maar wat PAS N’IMPORTE QUOI wil zeggen, dat vatten we nog wel. Dat het ook een trendy kledinglabel is, hebben we pas recent ontdekt.

DSC_9203_1024x1024
Who cares? We care!

Het label van Katrien Smets combineert sexy, fashionable kledij met respect voor de planeet. De geiten wollen sok mag vanaf heden dus rustig in de kast blijven. Om je omgeving geven, hoeft niet meer ten koste te gaan van jezelf of je outfit. We pinken er bijna spontaan een traantje van weg!
Voor elk kledingstuk dat de deur uitgaat wordt er 1m2 natuur aangekocht door Natuurpunt. Zo draag je stijlvol bij aan een betere wereld, daar kan toch niks op tegen zijn? En die natuur wordt nog regionaal aangekocht ook, extra mooi meegenomen.Alex-Manifesto-Stargazer

C’est chic … c’est ecocentric!

Zowel mannen als vrouwen kunnen op de webshop terecht voor leuke eco-vriendelijke streetwear, maar er is meer!
Op 2 en 3 april popt het merk up in één van onze favoriete koffiebars: KORNEL! Naast de eigen t-shirts en sweaters zullen er ook accessoires van heel wat andere leuke merken te verkrijgen zijn.
Rep je dus dit weekend naar Koffiebar Kornél in de Sint-Lambertusstraat 1 te Antwerpen. Slurp er van een overheerlijke koffie, word rustig wakker en shop er je outfit bij elkaar!
Meer info over PAS N’IMPORTE QUOI vind je op de site, op Instagram of op Facebook.

You May Also Like

Banana Moon lanceert nieuwe badpakkencollectie!

Waarom post een site voor mannen in godsnaam een artikel over een badpakkencollectie voor ...

Aristocracy London: confectiepakken met stijl

Ja, we hebben heel wat uitstekende labels en zaken in België, maar voor een ...

Dé zwembroeken voor de zomer 2017

Je vakantie aan het plannen of sta je voor een tripje naar de zon, ...

Hosting door Fraai