Mooie Avelien Sente is 'One of The Whatmatters-Boys'

Vind maar eens een ravissante deerne die kan meepraten over alles wat mannen boeit…Motorcross of voetbal bijvoorbeeld. Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij niet zo iemand zouden kunnen vinden…we begonnen echter met een stevige discussie…
thumb_12822193_10208018482677045_952767255_n_1024
Er werd op de redactie dus een hevige discussie gevoerd. 50% van onze redactie is een fervent Beerschotaanhanger. Hij mag zelfs de allerlaatste officiële rat genoemd worden die door het ter ziele gegane stamnummer 13 is getransfereerd. Jawel, u hoort het goed. De laatste transfer van het echte Beerschot, en niet dat opgekocht ploegje uit Ekeren, Wilrijk of één of ander district was er eentje naar KV Mechelen, met onze redacteur in de hoofdrol. Deze redacteur ligt namelijk in de clinch met de andere redacteur en supporter van stamnummer 1, Royal Antwerp FC, en schrijver van dit artikel notabene. Opgegroeid in de schaduw van het mythische Bosuilstadion waar je de geur van een bouwvallige ruïne tegelijk inademt met de hele geschiedenis van een een club waarin zijn grootvader een (kleinere) rol heeft gespeeld tussen vedetten als Vic Mees, Wim Coremans,…kan hij zich nog levendig herinneren dat in het geboortejaar van zijn huidig lief deze ploeg de allerlaatste Belgische ploeg was die een Europacupfinale heeft gehaald, op het al even mythische Wembley in Londen.
image3
Je zal je waarschijnlijk afvragen, wat heeft dit met Avelien Sente te maken? Wel, deze ravissante schoonheid heeft net als redacteur twee, een voorliefde voor stamnummer 1. En voorliefdes, die scheppen een band. En banden, die dienen om aangehaald te worden, en dat beste Whatmatters-lezers, dat hebben we dan ook gedaan. Een portret van een heerlijk mooie, nuchtere en vooral enorm sympathieke jongedame!
Hey Avelien, stel je eens voor aan onze lezers?
Ik ben Avelien Sente, ben 22 jaar geworden, woon ondertussen in Halen maar ben afkomstig van Rotselaar en vertoef sinds mijn 16 de meeste tijd in Antwerpen waar ik ook studeer voor diëtiste. Ik ben grootgebracht door mijn oma en mijn papa waarmee ik een schitterende band heb en veel tijd mee doorbreng. In het dagelijkse leven studeer ik nog en ben ik veel bezig als promogirl. Zo kan je mij bijvoorbeeld de hele zomer lang op festivals terugvinden. Door het jaar reis ik heel België af om verschillende leuke merken te vertegenwoordigen zoals onder andere Jupiler. Als ik eens niet aan het werk ben, doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen zoals shoppen of lekker uit eten gaan. Mijn vriendinnen zijn namelijk heel erg belangrijk in mijn leven. Buiten hen zijn er nog twee dingen die een belangrijke rol spelen in het leven. Motorcross, een sport die ik samen met mijn papa beoefen en enorm graag doe en als tweede kan je mij en mijn papa elke week terugvinden op de staantribunes van Royal Antwerp FC. De meeste vinden deze twee laatste interesses heel atypisch maar ik heb hier een simpele uitleg voor. Mijn opa is altijd een motorcross liefhebber en Antwerp supporter geweest. Zijn droom was dat ik zou gaan motorcrossen en dat ik een Antwerp supporter zou worden. Bij deze hoop ik dat hij heel erg fier is op mij.
image16
We kennen je vooral als een blogster en ware fashionista op sociale media, vertel daar eens iets over?
Ik vind het gek om mezelf blogster of fashionista te noemen maar ik ben me er wel van bewust dat social media een grote rol speelt binnen mijn dagelijks leven. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik gewoon graag iets willen posten, eender wat al is het een quote, (lacht). Ik zit al sinds mijn 16e op Facebook en iets minder lang op instagram. Vooral de laatste twee jaar ben ik me hier enorm mee bezig beginnen houden.
thumb_12784597_10208018481797023_923490015_n_1024 2
Jouw posts zijn allemaal redelijk positief ingesteld. Ben je een echte positivo?
Ik hecht heel veel belang aan positiviteit in het leven, dat komt door mijn opvoeding en door de weg die ik heb afgelegd. Ik hou uiteraard van mode en glitter en glamour maar ik hou evenzeer van een dom filmpje waar ik mezelf met mijn papa of een vriendin helemaal aanstel. Ik hoor vaak dat mensen gelukkig worden door te kijken naar de dingen die ik post en het mooi vinden hoe ik in het leven sta. Dat soort dingen vind ik het allerleukst om te horen.
thumb_12784463_10208018483077055_543438878_n_1024
Ik denk dat het niet alleen “hoe je in het leven staat” wat mensen mooi vinden. Buiten je foto’s gebruik je ook wel eens echte quote als onderschrift bij uw ravissante foto’s. Wat is je ultieme quote? Jouw levensmotto?
There’s always room to be a better person, always there’s always room to be a better person, always
Geef eens een reden waarom we net u moeten volgen op Instagram?
Niemand moet mij volgen op Ithumb_12822071_10208018482237034_1397161190_n_1024nstagram, ik schrik er soms van als ik zie hoe mijn volgers toch dagelijks blijken te stijgen zonder dat ik een echte mainstream blogster ben, daar ik letterlijk de dingen post die ik gewoon leuk vind en er ook totaal geen regelmaat inzit. Ik post de ene dag een foto van mezelf op een motor met een ‘coupe ontploft zonder make up’ en de andere een foto in mijn strak Jupiler-pakje met mijn haar en Make-Up helemaal on point, lacht). Ik probeer gewoon steeds mezelf te blijven en ik veronderstel dat de mensen die me volgen net dit gegeven erg appreciëren aan mij.
 
Over appreciëren gesproken. Hoe zit het in de liefde? Wordt dit geapprecieerd?
Ik heb een vriend die langer dan een halfjaar alles wat op mijn Facebook of instagram verscheen leuk vond, mij liefdeverklaringen stuurde, maar die zijn heel lang zonder antwoord gebleven. Zelf de Engelstalige quotes vond hij leuk terwijl hij Franstalig is en helemaal geen Engels verstaat, best wel grappig achteraf bekeken. Iemand die zoveel moeite voor me doet, en dit zo lang heeft volgehouden, verdiende wel een kans. Ik moet zeggen, sinds de eerste echte date was ik dadelijk verkocht.
thumb_12784356_10208018481997028_1942822305_n_1024
Een man die erg veel moeite doet, is dat dan de manier waarop mannen vrouwen moeten benaderen?
In deze tijd proberen mannen, vrouwen te benaderen via social media. Ikzelf hou hier niet van en ik heb liever iemand die elke dag voor mijn deur komt staan dan iemand die me elke dag een bericht stuurt op Facebook of elke dag onder mijn foto op de  ‘like’-knop . Dus guys be the man.
Of blijven volhouden zoals je huidige vriend natuurlijk. Soit, de Favo-vraagjes. Waar kunnen we Avelien spotten voor een dansje, drankje of hapje?
Mijn favoriete plek om uit te gaan is Bloody Louis, in Brussel. Vooral de RnB- of hiphop-feestjes zijn er TOP. Ik en mijn vriendinnen worden er altijd supergoed verzorgd en dat maakt het natuurlijk extra leuk. Ook in Antwerpen ga ik graag uit maar dan vooral in de zomer, Bocadero bijvoorbeeld. Ga ik uit eten dan is het 90% kans dat je me in Antwerpen zult aantreffen. Little Buddha, en Fogo vind ik gewoon geweldig.  Voor een snelle hap en lunch ben ik volledig weg van plekjes zoals Lunch Box.
 
image26
Nog een ultiem favo-vraagje waarop iedereen zit te wachten. Uw favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde is, zonder nadenken, chocolade. Het is niet vreemd voor mij dat ik Nutella uit de pot eet met een lepel. Zo kreeg ik voor mijn verjaardag zelfs 3 potten nutella, (schiet in een lange slappe lach).
We hebben genoeg gelepeld nu. Een allerlaatste vraagje, Wat is je doel? Je ambitie?
Mijn ambitie is om af te studeren. Doordat ik al enorm veel verhuisd ben, 21 keer ondertussen, heb ik het elke keer moeilijk gevonden om terug mijn weg te vinden. Ik ben iemand die niet opgeeft en ben daarom blijven volhouden ook al was dat, vooral sinds ik op de hoge school zit, niet altijd even makkelijk. Mijn droom is een webshop op te starten maar dat is voorlopig toekomstmuziek. Ik zou nu vooral willen tekenen voor een leven met een fijn gezin, een goeie gezondheid en vooral veel geluk, want dat is 1 van de enige clichés waar ik me toch aan vasthoudt, geluk kan je niet kopen.
image1 image31
Mooie ambitie Avelien. Zet alvast je handtekening hieronder en het succes zal er zeker komen. Wij van Whatmatters twijfelen hier niet aan.
 
Wens je op de hoogte te blijven van Aveliens levensloop, volg dan zeker haar Instagramprofiel. Een Must-Do! Als extraatje geeft deze ravissante en sympathieke jongedame alvast een filmpje vrij waarin ze zichzelf en haar exotisch huisdier, Nolle, even kort voorstelt. Enjoy!


image21 thumb_12784437_10208018482597043_1877475961_n_1024

You May Also Like

Rock Chick Jessica Morrow!

Ma how, Jessica Morrow. Nee, ons West-Vlaams is niet echt geweldig, maar dat is ...

Larissa De Castro, een adembenemend mooi model!

Honderd keer per dag krijgen wij de opmerking wat voor een geweldige job wij ...

Wordt Veerle een Inked Magazine Cover Girl?

Een droom die werkelijkheid kan worden! “Ik ben 27 jaar en een mama met ...

Hosting door Fraai