Haal de bioscoop in huis

1
Een sterk staaltje design

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want met al die artikels en teksten ontbreekt vaak de tijd om ons naar de bioscoop te begeven. Met de JmGO View haal je de bioscoopbeleving in huis, en nog op een strakke manier ook. Zo wordt thuis een film kijken een heel andere beleving en zie je de gelijkenissen tussen Kaat en Franky haarscherp!

Deze stijlvolle en uiterst draagbare projector misstaat in geen enkele woonkamer. Zwaai maar dag met het handje naar die vierkante bak. Deze projector ziet er niet alleen geweldig uit, het ding weegt ook niet meer dan een fles water en valt dan ook makkelijk mee te nemen. Ideaal voor die lange Playstation nachten bij vrienden. Momenteel zijn er 3 modellen verkrijgbaar op de site, elk met zijn eigen specificaties, zien ze er allemaal even gelikt uit.

h9oeikw21ncxkw7k8y7y-563x353Als je dan ook nog weet dat deze kleine krachtpatser 3D-beelden en HiFi Bluetooth speakers aan boord heeft om ook je muziek op te streamen, dan is dit zeker en vast een leuk hebbeding. Ook buiten blijkt het apparaat te werken, iemand een horrorfilmpje kijken in het bos? The Blairwitch Project misschien? De batterij gaat zeker 4 uur mee, dus tijd zat.

Check de modellen op en.jmgo.com en kijk zelf eens naar de spectaculaire mogelijkheden en welk exemplaar aan je behoefte voldoet.

maxresdefaultBestellen kan al vanaf 449 dollar voor de portable versie en 599 dollar voor thuis, tel wel even de verzendingskosten mee.

Enjoy!

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Elke 6 maanden een nieuw armsnoepje rond je pols

Een Rolex? Graag, maar jammer genoeg geen spek voor onze bek. Als we ooit ...

Primeur! Douchen en pintje drinken kan nu ook tegelijk!

Stel, de scheidsrechter heeft net je winnende voetbalmatch afgefloten en het bier stroomt al ...

Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet ...

Hosting door Fraai