Pak eens een NIGHT SHIFT mee dit weekend

Ns 4Misschien heb je al wel van het leuke concept NIGHT SHIFT gehoord? 5 jaar geleden opgestart in Gent, is dit concept ondertussen ook overgewaaid naar Kortrijk, Hasselt en nu zaterdag 5 maart Antwerpen. Deze 2de editie in Antwerpen brengt creatieve ondernemers, hun genodigden en bezoekers bij elkaar. Een leuke beurs tijdens de avonduren, die uitmondt in een knalfeestje met deep house beats om van te smullen! The best of both worlds dus! Dat noemen ze nu eens netwerken in stijl.

Ns anterpen 2Laveer tussen de verschillende stands, praat met wat ondernemers, eet, drink en doe inspiratie op. Vervolgens kan je je nog altijd volledig laten gaan en je dansbenen bovenhalen op het feestje dat erop volgt. Al te zakelijk zal je niet meer overkomen, maar who cares?

Bedrijven als: Boozeplace, Cosylook, Pepperminds, Mini Antwerp Store en een heleboel creatieve agencies zijn alvast aanwezig.

De deuren openen zaterdag 5 maart om 17u00 en sluNS Antwerpeniten pas om 5u ’s ochtends.

Plaats van de festiviteiten? Waagnatie – Rijnkaai 150 – Antwerpen

Hoofdact achter de draaitafels is alvast Maxim Lany en dat is een garantie op deep house beats om van te smullen. Stilstaan is geen optie!

Hieronder vind je alvast een filmpje van de vorige editie.

Moest je niet uitgenodigd zijn, dan kost een ticket 20 euro. Alle info is te vinden op www.night-shift.be of volg Night Shift op facebook en instagram. We wensen jullie alvast veel pret!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuwe hotspot: De flâneur

Restaurants in Antwerpen? Een massa meneer. Van waanzinnige concepten tot toeristenvallen, de stad heeft ...

Weekendtip 3: Kamping Kitsch Club XXL

Verkleedfeestjes…de redactie van Whatmatters is er niet vies van. Afgelopen Kerstmis heeft één van ...

Entourage: 3 concepten onder 1 dak in Hasselt

Hasselt, mooie stad, best wel wat tijd doorgebracht en helemaal niet zo ver. Uiteraard ...

Hosting door Fraai