Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder aan de t-shirts en sweats van de vrouwencollectie denken. Je loopt achter! Het Amsterdamse fashion merk heeft ondertussen heel wat meer in de aanbieding en pakt binnenkort ook uit met een mannenlijn.
1-ZoeKarssen2Het merk is te vinden met een eigen winkel in de 9 straatjes in Amsterdam en is ook online vlot verkrijgbaar. Het merk timmert dus hard aan de weg. Met goeie denim, trendy t-shirts, sweats en leuke accessoires groeit het merk als kool.
Niemand minder dan Chris Martin, de frontman van Coldplay werd gestrikt voor de introductie! Hij droeg de karakteristieke vleermuis van het merk in de Late Late Show op CBS.
 

Een teaser voor wat er later dit jaar nog gaat komen.
Wij lopen komende zomer sowieso als BATMAN door de stad, dat staat vast. Want diep vanbinnen voelen we ons echte superhelden bij Whatmatters. En we zullen niet de enige beroemdheden zijn die het merk dragen.
De kleding kan je online bestellen op www.zoekarssen.com en zal ongetwijfeld ook wel via fashion club 70Karssent4 in verschillende topwinkels belanden. Laat het maar zomer worden!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Scoor eens een origineel cadeau: Urban Piq Niq

Bij Whatmatters winkelen we graag, maar we horen wel eens dat dit atypisch is ...

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

Whatmatters On Tour: Opening Billionaire Store Amsterdam

Een nieuwe hotspot in de PC Hooftstraat, dé exclusiefste winkelstraat in Nederland… Uitnodigingen en ...