Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder aan de t-shirts en sweats van de vrouwencollectie denken. Je loopt achter! Het Amsterdamse fashion merk heeft ondertussen heel wat meer in de aanbieding en pakt binnenkort ook uit met een mannenlijn.
1-ZoeKarssen2Het merk is te vinden met een eigen winkel in de 9 straatjes in Amsterdam en is ook online vlot verkrijgbaar. Het merk timmert dus hard aan de weg. Met goeie denim, trendy t-shirts, sweats en leuke accessoires groeit het merk als kool.
Niemand minder dan Chris Martin, de frontman van Coldplay werd gestrikt voor de introductie! Hij droeg de karakteristieke vleermuis van het merk in de Late Late Show op CBS.
 

Een teaser voor wat er later dit jaar nog gaat komen.
Wij lopen komende zomer sowieso als BATMAN door de stad, dat staat vast. Want diep vanbinnen voelen we ons echte superhelden bij Whatmatters. En we zullen niet de enige beroemdheden zijn die het merk dragen.
De kleding kan je online bestellen op www.zoekarssen.com en zal ongetwijfeld ook wel via fashion club 70Karssent4 in verschillende topwinkels belanden. Laat het maar zomer worden!

You May Also Like

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...

Voel je een ster met de smartphonehoesjes van CHAOS

Wil je in de voetsporen treden van de sterren, maar zie je eruit als ...

Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level! We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards ...

Hosting door Fraai