Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder aan de t-shirts en sweats van de vrouwencollectie denken. Je loopt achter! Het Amsterdamse fashion merk heeft ondertussen heel wat meer in de aanbieding en pakt binnenkort ook uit met een mannenlijn.
1-ZoeKarssen2Het merk is te vinden met een eigen winkel in de 9 straatjes in Amsterdam en is ook online vlot verkrijgbaar. Het merk timmert dus hard aan de weg. Met goeie denim, trendy t-shirts, sweats en leuke accessoires groeit het merk als kool.
Niemand minder dan Chris Martin, de frontman van Coldplay werd gestrikt voor de introductie! Hij droeg de karakteristieke vleermuis van het merk in de Late Late Show op CBS.
 

Een teaser voor wat er later dit jaar nog gaat komen.
Wij lopen komende zomer sowieso als BATMAN door de stad, dat staat vast. Want diep vanbinnen voelen we ons echte superhelden bij Whatmatters. En we zullen niet de enige beroemdheden zijn die het merk dragen.
De kleding kan je online bestellen op www.zoekarssen.com en zal ongetwijfeld ook wel via fashion club 70Karssent4 in verschillende topwinkels belanden. Laat het maar zomer worden!

You May Also Like

Chelsea boots, een must have

Nee, we hebben het niet over gesponsorde sneakers van een Engelse voetbalclub en ook ...

In stijl tafeltennisen als een held in jouw mancave doe je zo

Nog inspiratie nodig om je mancave uit te breiden met een geweldig hebbedingetje? Omdat ...

Onbekende sneakermerken die wat aandacht verdienen

Onbekende sneakermerken: we hebben er een boon voor. We stellen jullie er dus geregeld ...

Hosting door Fraai