Wild weekend op komst

Dit weekend nog geen plannen? Heren, het is Valentijn! Geen zin of geen lief? Geen probleem, dit weekend vindt in Antwerpen de “Wild Jo’s Market” plaats. Brouwerij De Konick wordt omgetoverd tot een hippe bazaar voor jong talent. Een event waar de heren van Whatmatters uiteraard niet kunnen ontbreken en de snuffel eens moeten binnensteken. Jong zijn we niet meer, maar we bulken des te meer van talent.
Drie Antwerpse vrienden: Maxim Slootmaeckers, Mathias Teerens en Vincent Sluyts willen met dit unieke concept jonge ondernemers samenbrengen en hen de kans geven hun kunnen te tonen aan het publiek. Bonne chance heren!
3b8c7a4a-be14-11e5-a784-599d37578076_web_scale_0.0304383_0.0304383__
Met een mengeling van bier hijsen, trendy spulletjes, gin en dans zit je wat betreft Whatmatters altijd goed. Gooi daar een hoog: “daar moeten we zijn” sausje over en dit concept zit voor jaren gebeiteld. Het is de eerste, maar ongetwijfeld niet de laatste keer dat dit event doorgaat.
De naam Wild Jo zelf is een speciaalbier van hoge gisting. Wild, van de wilde gisting en Jo als eerbetoon aan Joseph van den Bogaert die de heropstart na WOI mogelijk maakte. De diepzinnige meerwaardezoeker van Canvas heeft zo ook een verklaring.
download (1)
Met deelnemers als: Cocktail Crush, Doppio, Marula, Parini en Brants Boards, eet je, drink je en kom je ook nog een stijlvol voor de dag. Niet twijfelen, gaan!
Wil je de heren van Whatmatters ontmoeten, dan kom je best kort na de opening, anders gaat het communiceren waarschijnlijk al een heel pak minder vlot gaan.
 
Wild Jo’s Market – 13/14 februari – Brouwerij De Konick – Boomgaardstraat 17 –  Antwerpen – www.wildjosmarket.be
onehalf1 onehalf2
 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Culinair dineren zonder tafel…

Nu staan we in België best bekend om onze fantastische restaurants, maar uit ondervinding ...

Een lege winkel om te shoppen?

‘Een lege winkel zijn jullie nu helemaal op jullie kop gevallen bij Whatmatters’, we ...

Weekendtip 2: Samen met Whatmatters, bier proeven op het North Sea Beer Festival

Bierliefhebbers hebben geen excuus dit weekend. De kinderen worden achtergelaten, de vrouw netjes afgezet ...