Weekly fashion brand: WeberHodelFeder

Logo
We gaan je de naam niet laten uitspreken, je tong kan je nuttiger gebruiken. WeberHodelFeder, kortweg WHF, is geen Zwitserse berg of kaassoort maar een pittig, eigenzinnig schoenmerk “based in Antwerp” en bezig de wereld te veroveren.
Sinds 2012 timmeren Matthias, Niklaus en Florian aan hun weg naar de top. Met een eigenzinnige collectie schoenen en een uitgesproken mening over de industrie banen ze hun weg naar boven. De heren van Duitse en Zwitserse orgine leerden mekaar kennen op de Antwerpse modeacademie en een succesvol trio was geboren.
De boys combineren artisanale ambacht met industrieel vakmanschap om schoenen te scheppen waar je voetzolen voorheen alleen maar van konden dromen en waar je in stijl mee kan buitenkomen. En dat allemaal overgoten met een rauw sausje, dat ver wegblijft van het gladde imago van de modesector.
FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-15 FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-13FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-10 FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-22
 
 
 
 
 
 
De uitvalsbasis van de heren vind je in de Lange Leemstraat 358B, dus wees voorzichtig! Hun schoenen kan je bekijken op www.weberhodelfeder.com en zijn in België te verkrijgen bij Coccodrillo in Antwerpen en Hatshoe in Brussel.
De persoonlijke favoriet van de Whatmatters redactie?
 
001-rustic-black-1b
De SACRAMENTO HIGH BLACK, stevige boots met opvallende zolen. Kalfsleder, brogue en velcro, omdat we bij whatmatters uiteindelijk grote kinderen blijven. En de roebels? Voor € 565 de jouwe!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Monar viert zijn 50ste verjaardag met exclusieve collabs!

MONAR, wie kent de gekende modeketen niet? Meer nog, we interviewden al eens een ...

1821 Man Made…Omdat haren ook mogen verwend worden!

Ok, we geven het toe…Noem het metro-seksueel, hipster of God weet welk vakje je ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...