Weekendtip: Kunst met een kleine k

Omdat het bij Whatmatters niet altijd feestjes, catwalks of drankfestijnen dienen te zijn en het tegenwoordig vaak eerder pampers, shoppingcentra en een wandeling door Geel centrum is, geven we jullie voor dit weekend eens een andere tip.
Dit weekend kan je in Tour & Taxis immers de Affordable Art Fair bezoeken. Omdat we onze ‘goede’ smaak graag etaleren, maar er ook geen miljoenen voor over hebben, is deze beurs een kolfje naar onze hand.
Maar liefst 95 gallerijen en kunstenaars exposeren er hun werk. Je kan er aardige stukken moderne kunst op de kop tikken van artiesten die nog moeten doorbreken. Misschien geen slechte investering? Je zal maar de volgende Herman Brood ontdekken, al wensen we niemand een sprong van het Hilton toe.
Er zijn workshops waardoor je zelf aan het kliederen kan slaan moest je ambitie hebben. Ook voor de kinderen is er trouwens heel wat te beleven.
Je vindt er kunstwerken tussen de 60 en 6.000 euro en als je genoeg koopt of lang genoeg blijft hangen, heb je bovendien alsnog je portie drank & eten binnen. Ook meegenomen, er zijn er na afloop van de beurs, feestjes, ALTIJD!
Twee artiesten om de gaten te houden?
Ons vielen alvast de werken van Stefanie Schaut en Amandine Levy op. Te ontdekken en te kopen op de Affordable Art Fair. Gewoon doen!
Stefanie Schaut – www.stefanieschaut.com 
stefanie Schaut 2 Stefanie Schaut 4
 
 
 
 
 
Amandine Levy – www.amandinelevy.carbonmade.com
Amandine Levy amandine levy
 
 
 
 
 
 
 
Affordable Art Fair – Tour & Taxis Brussel – www.affordableartfair.com – 26/29 februari

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Gin uit de Antwerpse Alpen

Wie thuis is in de Wilde Zee in Antwerpen kende Café Matterhorn al jaren. ...

Deze zomer loop jij in een retro voetbaltruitje!

Let op…dit is enkel toegestaan tijdens de wedstrijden van het WK in Rusland. Tenzij ...

Eet eens bij vreemden: Let's Hygge!

Nieuwe mensen leren kennen is tegenwoordig niet zo moeilijk. Een uurtje swipen op Tinder, ...

Hosting door Fraai