Webshop van de week : MR PORTER

Mogen we de leken voorstellen aan MR PORTER? Als je één webshop moet bezoeken op het internet als stijlvolle man op zoek naar de nieuwste mode, dan is het deze wel! Daarom starten we deze rubriek ook met dé wereldwijde referentie met HQ in Londen.
0
Meer dan 300 merken om duimen en vingers bij af te likken, stijladvies waar Jani bij verbleekt en een site waar je uren op kan dwalen is Whatwatters weg van MR PORTER.
 
mr-porter-640x421
Interessante artikels, verhalen met diepgang en designer kledij, ideaal om je op druilerige dagen eens rustig voor te zetten.
Van de 2.5 miljoen maandelijkse bezoekers mogen we momenteel enkel dromen, maar we zijn ambitieus bij Whatmatters. Elke week komt er een massa kledij bij en de modebewuste man volgt er de laatste trends op de voet. In meer dan 170 landen worden de pakjes van MR PORTER netjes aan de deur afgeleverd en ook België is daarbij.
Wat centjes te spenderen en eens zin om je helemaal het ‘heertje’ te voelen? Haal die creditcard maar boven, MR PORTER zal je niet teleurstellen!
 
porter1

WWW.MRPORTER.COM 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Cîroc x Moschino…Vodka in een stijlvol jasje

Een speelse benadering van mode en een nieuwe kijk op luxe… Vodka…wij lusten het ...

De geweldige sjaals van Thijs Verhaar

Een warme sjaal, in de Belgische winters een onmisbaar item. En ook willen we ...

Hoera voor Henry

Dat strikjes booming business zijn, dat heeft Whatmatters met eerdere artikels al duidelijk gemaakt. ...