Webshop van de week : MR PORTER

Mogen we de leken voorstellen aan MR PORTER? Als je één webshop moet bezoeken op het internet als stijlvolle man op zoek naar de nieuwste mode, dan is het deze wel! Daarom starten we deze rubriek ook met dé wereldwijde referentie met HQ in Londen.
0
Meer dan 300 merken om duimen en vingers bij af te likken, stijladvies waar Jani bij verbleekt en een site waar je uren op kan dwalen is Whatwatters weg van MR PORTER.
 
mr-porter-640x421
Interessante artikels, verhalen met diepgang en designer kledij, ideaal om je op druilerige dagen eens rustig voor te zetten.
Van de 2.5 miljoen maandelijkse bezoekers mogen we momenteel enkel dromen, maar we zijn ambitieus bij Whatmatters. Elke week komt er een massa kledij bij en de modebewuste man volgt er de laatste trends op de voet. In meer dan 170 landen worden de pakjes van MR PORTER netjes aan de deur afgeleverd en ook België is daarbij.
Wat centjes te spenderen en eens zin om je helemaal het ‘heertje’ te voelen? Haal die creditcard maar boven, MR PORTER zal je niet teleurstellen!
 
porter1

WWW.MRPORTER.COM 

You May Also Like

Hippe heuptassen van Duifhuizen

Heuptassen en schoudertassen: we kunnen er niet meer omheen. Terwijl 2 jaar geleden een ...

Stijlvol shinen

Niet dat de zon al zo hard geschenen heeft dit voorjaar en van de ...

Och, een label meer of minder…

Ach, een merk/label meer of minder, wie kijkt daar nog van op? Wij, iemand ...

Hosting door Fraai