Vul dat gat in je collectie

 
Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het andere redactielid van Whatmatters een zwak voor schoenen. Sneakers meer bepaald. “Very in touch” met zijn vrouwelijke kant dus, maar wat maakt het uit, zolang iedereen maar gelukkig is.
Niet dat een ombouwoperatie zoals bij Bruce, die plotsklaps Caitlyn Jenner werd eraan zit te komen, maar toch.
Surfend op het wereldwijde web botsten we in elk geval weer op een pareltje van één van onze favoriete merken FILLING PIECES.
Dit Amsterdamse high-end sneakermerk wil een brug slaan tussen streetwear en high-fashion en slaagt daar naar onze bescheiden mening wonderwel in.
Deze handgemaakte pareltjes komen uit Portugal, zitten als gegoten en bestaan uit het fijnste Italiaanse materiaal. Europa aan je voeten!
Op de website vonden we onderstaande ‘limited edition’ terug. In samenwerking met The Butcher Amsterdam ontwierp het merk een opvallend zwart en blauw sneakertje met het logo van de burger bar. Enkel beschikbaar voor het personeel. Onze sollicitatie is alvast vertrokken!
 
IMG_0031-992x661
 
Ook andere modellen weten ons wel te bekoren. Shoppen doe je in de webshop of bij Renaissance, Verso, Boyen, Smets Premium Store, Wellens of New Check Point. Kies maar uit!
IMG_7469-1920x1280 IMG_7546-1920x1280
 

You May Also Like

Garzini:de magische portefeuille

Een leuke portefeuille kopen klinkt eenvoudiger dan het is. Oubollig, lelijk of gewoonweg te ...

De ultieme zomersneaker?

Nee, ik ga jullie weer niet lastig vallen met hoe geweldig ik de sneakers ...

Pure bagger

Ok, één lid van de Whatmatters-redactie geeft het alvast toe. Ja, er zijn Nike ...

Hosting door Fraai