Vul dat gat in je collectie

 
Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het andere redactielid van Whatmatters een zwak voor schoenen. Sneakers meer bepaald. “Very in touch” met zijn vrouwelijke kant dus, maar wat maakt het uit, zolang iedereen maar gelukkig is.
Niet dat een ombouwoperatie zoals bij Bruce, die plotsklaps Caitlyn Jenner werd eraan zit te komen, maar toch.
Surfend op het wereldwijde web botsten we in elk geval weer op een pareltje van één van onze favoriete merken FILLING PIECES.
Dit Amsterdamse high-end sneakermerk wil een brug slaan tussen streetwear en high-fashion en slaagt daar naar onze bescheiden mening wonderwel in.
Deze handgemaakte pareltjes komen uit Portugal, zitten als gegoten en bestaan uit het fijnste Italiaanse materiaal. Europa aan je voeten!
Op de website vonden we onderstaande ‘limited edition’ terug. In samenwerking met The Butcher Amsterdam ontwierp het merk een opvallend zwart en blauw sneakertje met het logo van de burger bar. Enkel beschikbaar voor het personeel. Onze sollicitatie is alvast vertrokken!
 
IMG_0031-992x661
 
Ook andere modellen weten ons wel te bekoren. Shoppen doe je in de webshop of bij Renaissance, Verso, Boyen, Smets Premium Store, Wellens of New Check Point. Kies maar uit!
IMG_7469-1920x1280 IMG_7546-1920x1280
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Whatmatters pikt er 3 uurwerken uit!

De voorbije weken kwamen er heel wat leuke en vooral ook betaalbare uurwerken voorbij ...

ANTWRP laat ons Grillen & Chillen

Grill&Chill T-shirts en sweaters met een twist Wij volgen de rekels van ANTWRP al ...

Hosting door Fraai