Vergeet 69, geef ons maar 67!

gin 67

Soms toch…
Soit, iets wat we maar even willen aangeven, voor gin mag je ons altijd storen. En gestoord (niet in de vorm van gek, of toch?) werden we. Vandaag plaatsen we GIN 67 in de spotlights.
En dat dit een verdomd lekkere gin is, staat volledig buiten kijf.
Deze gin werd vorig jaar gelanceerd en daar zijn we bij Whatmatters maar al te blij mee. In gelimiteerde opgave, Door Herman Jansen in Schiedam gebrouwen wordt deze heerlijke gin gedegusteerd in de betere bar. Voor de mensen die liever thuis van een gin nippen, is er goed nieuws want het is ook verkrijgbaar in een aantal zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde zaken.
Aangezien de vorige flessen er vlotjes werden doorgejaagd, kwam er vandaag een nieuwe lading op de markt. Groene appeltjes, bessen, koriander en limoen vinden mekaar blindelings in deze gin. Er zitten nog heel wat meer botanicals in, maar een volledige opsomming van dit pareltje zou ons te ver leiden. We drinken liever.
Als je dan ook nog weet dat de brouwers van deze gin hun opbrengst afstaan aan het goede doel, dan is er al helemaal geen reden meer om niet in de GIN 67 te vliegen. Je kan het natuurlijk ook gewoon degusteren, zoals het hoort.
Meer info op www.67gin.com
12248253_1099246453433902_6285243442435097580_o
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

6 koffietrends voor 2017

Nee, de koffiehype is nog niet op zijn retour. De zaken zitten nog steeds ...

Scheer je in stijl met de Hexagon scheerset

Op zoek naar een fijne scheerervaring, of gewoon het geklooi met de plastieken wergwerpmesjes ...

Alle sardientjes zijn ook onze vriendjes

De redacteurs van Whatmatters hebben qua huisvesting zeker niet te klagen. Maar wat groot ...

Hosting door Fraai