Snorren op een Ducati XDiavel S

Whatmatters heeft wel een boontje voor Italië. En deze keer gaan we lekker stoer.
Brullend monster
Is het geen fris wijntje in Toscane, een citytripje naar Rome, een huwelijksaanzoek in Venetië of een zwoele avond in een gondel met een ravissante jonge deerne, dan heisen we ons wel in een strak lederen motorpak om de PK’s van ons nieuw monster te laten brullen tussen de altijd rustige, kalme en adembenemende wijngaarden van het zonnige Apennijns schiereiland.
thumb_XDiavel-s_2016_Amb-01_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]_1024
In galop
We waren fel onder de indruk van dit nieuwe zwarte en elegante monster. Voor een slordige 25 000€ krijg je een 2 cilinder krachtbron van 1262CC dat maar liefst 156 paardjes laat galopperen en de kasseien uit de grond trekt terwijl een overdonderd geluid alvast uw uiteraard veel te strakke Italiaanse lederen pak doet scheuren ter hoogte van uw middel.
thumb_XDiavel-s_2016_Amb-05_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]_1024 Driehoeksverhouding
Wij kunnen alvast niet wachten op de eerste strepen zon om onze nieuwe liefde van stal te halen en de wijde wereld in te trekken. Tuurlijk delen we deze nieuwe liefde graag met onze andere liefde. Niets is zaliger dan door een ravissante met wapperende lange blondbruine lokken in lederen gehulde jongedame stevig vastgenomen te worden terwijl je het hele land doorkruist.
thumb_XDiavel-s_2016_Studio_O01_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]_1024  Bron foto’s: Ducati
 

You May Also Like

Dit is de nieuwe BMW 3-serie! (Foto’s)

Heeft dé referentie een antwoord op de concurrentie?  Om de zoveel jaren komt BMW ...

De krachtigste SUV ter wereld: JEEP Trackhawk!

Een Jeep met 700 pk, daar kan je met de kinderen al eens mee ...

Slimme nieuwe Land Rover Defender draagt zware last op de…euh…wielen

Zet hij de toon van zijn 70-jaar oude iconische voorganger verder? Een zware last ...

Hosting door Fraai