Relax, daar is SVNTY

Fashion Club 70 moeten we aan de ware fashionista en modebewuste kerel niet meer voorstellen, is het niet? Hun allereerste eigen label SVNTY, sinds 2014 met sneakers op de markt misschien wel.
A0116438-min
Ondertussen is het label met SS16 aan zijn derde collectie toe en omvat die ondertussen heel wat meer dan enkel sneakers, waarmee het ooit begon. Athletic Chic & premium casual wear, dat is waar het om draait! Stijvolle kledij voor de gym en de weekends zodat je op zijn minst fashionable de pistolets kan gaan halen bij je overpriced bakker met mini-koffiekoeken. Zorg er ook zeker voor dat je gespot wordt, dus treuzel, trek die capuchon tot over je oren of bel luid!
 
inPicture_Kledij_Transparant-37 inPicture_Kledij_Transparant-47
Prints voeren de boventoon in de SS16-collectie, die ‘Now Beat’ werd gedoopt. Een positief verhaal, met muziek als ondertoon en edgy, ruigere mannenstukken met zwart-wit artwork als exponent. Wij willen er alvast mee in de gym gespot worden!
 

Ook de sneakercollectie werd overigens stevig uitgebreid. Met de kidscollectie kan je als fiere vader de koters in de watten leggen en gelijk wat stijlgevoel in die bloedbanen duwen. Kwestie van op de hockey of bij het tennissen niet uit de toon te vallen.

ANTWERP-3-FANTASY-LACE-UP-1002Moest je nog een geschenkje willen voor de vrouw of vriendin? Keuze zat!
Ben je geen Trekkie (Star Trek) maar een STAR WARS fan? Bekijk dan zeker de STAR WARS collectie. Top sweaters!
8 
Meer info op www.svnty.be , bestellen kan je online of in geselecteerde winkels. 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Weekendtip: New 'Two Store' in Diest

Whatmatters draagt ‘Fashion’ hoog in het vaandel. We proberen zo goed en zo snel ...

Laat je thuis een maatpak maken!

Hoewel het op de Whatmatters redactie af en toe gonst van activiteit zijn we ...

Opvallen met de slip-ons van Balenciaga

Lig jij altijd te klooien met je veters of heeft niemand je ze ooit ...

Hosting door Fraai