Party boat

Bij Whatmatters hebben we wat met water. Niet dat we dat veelvuldig drinken maar erop dobberen doen we met alle plezier. En daar mag best wat luxe aan gekoppeld zijn. Eén van onze redacteurs brengt dan ook zowat de hele zomer door in Saint-Tropez, met bootjes kijken en cocktails nippen. Ja, hij werkt hard!
Dat je een stevig feestje met een bootje kan combineren, hebben ze bij Sailtrippers goed begrepen. Een zeiljachtje huren, party conceptje erbij en feesten maar. Ons lijkt het alvast wat.
Momenteel bieden ze een tripje aan tussen de eilanden van Kroatië. Je slaapt en feest op de boot, terwijl je van eiland naar eiland vaart, netjes toch?
STR_001_(1) STR_001_(37)Je ontdekt de Kroatische kust, feest je de pleuris en je wordt op de koop toe nog overal naartoe gevaren door je privé skipper. Niets mis mee me dunkt.
O ja, je kan ook cliff-diven, wat cultuur opsnuiven of shoppen. Wij van Whatsmatters houden het wel gewoon bij het feesten.
Een kleine tip van de redactie: meer zeker aan op HVAR, niet voor niets het Saint-Tropez van Kroatië genoemd.
Veel waterpret!
Meer info op www.sailtrippers.com 
 
En dan een klein beetje HVAR
Yacht Week Kissing hvar beach5 3499ed561b30a65e-HVAR_DAY_3_2092 yacht week - 19 Vanessa-Rivers-at-Bonj-les-Bains

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je ...

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

Tijd voor een Dark 'n' Stormy!

Broeierig heet, dorstig weer en zin in een cocktail? Whatmatters is er om een ...