Naar de gym met Yorroy

Wie denkt dat de kathedralen van lichamen bij de Whatmatters redactie vanzelf komen, heeft het uiteraard mis. Dagdagelijks met gewichtjes liggen zeulen is echter ook niet aan ons besteed, wij hebben nog een leven, weet je wel.
Omdat we meer voor gin dan voor proteïne shakes zijn en eerder lui dan moe, leggen we focus op 3 pittige trainingen per week. Met personal trainer Yorroy, actief in The Brick, zitten we gebeiteld. Yorroy (Roy Vermeulen) mag dan de zachtheid zelve zijn in de omgang, in de gym duwt hij je tot over je limieten. En hoewel onze tranen op dat moment eerder van pijn dan van vreugde zijn, voelen we ons na de sauna en met gin in de hand toch uitermate strak en sportief.
Na wekenlang gezeur wil Yorroy ook voor onze lezers een tip brengen, waarvan je een lichaam krijgt waar menig vrouw het spontaan warm van krijgt. Whatmatters is dan ook fier jullie wekelijks op dinsdag de tips van Yorroy te kunnen voorschotelen.

Ok maar wie is Yorroy? 

12698896_10209055102921156_960828714_o
 
Roy Vermeulen – fulltime fitness god -, is personal trainer bij The Brick (www.thebrick.be). Als licentiaat lichamelijke opvoeding traint hij bekende en minder bekende Belgen tot ze geen “pap” meer kunnen zeggen. Persoonlijke training en onderbouwd voedingsadvies in “dé” fitness hotspot in Antwerpen, Yorroy weet waar hij mee bezig is.
Alle informatie, artikels en bekende klanten vind je op www.yorroy.be
Ok, genoeg geleuter, hierbij de oefening van de week:

ANTERIOR PLANK

Doel?
Shinen op het strand. Blokjes maar dan niet op de tanden en het niet meer hebben over Jupiler bij het woord sixpack

Uitvoering?
Breng je benen en armen zo horizontaal mogelijk zonder dat de onderrug hol trekt. Je houdt de positie aan op het punt waarbij de onderrug een natuurlijke holling behoudt. Hoofd en schouders zijn van de grond. Tracht de oefening 30-45″ vol te houden. Een herhaling of 5 moet volstaan.

Voor wie?
Iedereen kan met deze oefening aan de slag en je kan ze overal. Televisieprogramma’s zie je zo vanuit een heel ander perspectief, een aanrader! Bekijkt je vriendin je raar? Stuur haar dan alvast om chips naar de keuken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

The Brick - gym

Je lichaam is een tempel

En je tempel verdient het beste  Dat hebben ze bij The Brick goed begrepen. ...

Dit slimme T-shirt voorkomt blessures!

Een T-shirt dat blessures voorkomt, science-fiction? Nee hoor, het bestaat. De bedrijven FENC en ...

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

Hosting door Fraai