Mannen zijn krijgers

Diep vanbinnen zijn alle mannen krijgers en veroveraars. Bij Whatmatters neigen we eerder naar het type “watje”, maar een echte krijger zijn lijkt ons wel wat. We zijn echter wel gesteld op persoonlijke hygiëne, hanteren beleefde omgangsvormen en zwaaien zelden tot nooit met messen, tenzij in een sterrenzaak. De enige veroveringen die we ons kunnen herinneren waren zeker geen grondgebied.
samurai2_5f6p
Nu blijkt dat echte krijgers – de Japanese Samoerai – niet enkel handig waren met zwaarden, maar nog propere kerels waren ook. Reden genoeg voor RITUALS om een uitgebreid gamma mannenproducten aan deze vrolijke jongens op te dragen. En we moeten zeggen, we like it!
Het van origine Nederlandse Rituals wil van alledaagse routines een verwenmomentje maken en daar slagen ze met hun producten wonderwel in. De gemiddelde vrouw kan geen Rituals voorbijlopen zonder met een scrub of geurkaarsen buiten te walsen, maar ook mannen kunnen er terecht.
Het helder frisse blauwe & stijlvolle grijze van de Samurai verpakking sprong onmiddellijk in ons oog. Na grondig snuffelen, tasten en smeren waren we helemaal verkocht. Niet minder dan 23 producten telt het gamma en daar ben je dus wel even zoet mee.
Of je je nu wil wassen, scheren, scrubben of je gelaat een beetje toonbaar houden. Alles kan! Een perfecte opkikker voor je huid na een zwaar avondje Gin hijsen met de jongens.
De persoonlijke favorieten van de redactie?
Jens – waarvoor baardhaar een vreemd fenomeen is – is uitermate gecharmeerd door de Samurai Cool hair shampoo. Ongetwijfeld zit de naam ervoor iets tussen …
Rituals_Samurai Cool Hair P_9,50euro
Kevin was onmiddellijk weg van de Samurai Moisturize, omdat hij meestal wel wat vocht kan gebruiken.
Rituals_Samurai Moisturize 50ml_P_24,50euro
Als je weet dat zelfs Samoerai voor ze hoofdjes gingen hakken, zich onderwierpen aan een verzorgingsritueel en hun haar in een knotje deden (zo kennen we er nog) om zo kracht, uitstraling en zelfvertrouwen te creëren. Waarom zou jij dat dan niet doen?
Bestellen kan online of loop gewoon even een willekeurig Shopping center binnen.
 
 
 

You May Also Like

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

Zo ga je met een sixpack de zomer in!

  Neen, een sixpack in de vorm van een kratje Stella Artois zou net ...

Hoe lang moet een potje vogelen duren volgens vrouwen?

Ben jij toevalligerwijs ook zo een kerel die uren kan doorgaan. Eentje die blijft ...

Hosting door Fraai