Girl Next Door: Julie Jacobs

Wie Herentals zegt denkt aan De Kempen. En wie aan De Kempen denkt weet dat het er in de zomer broeierig warm kan zijn. Dit komt door een bodem van zandgrond die warmte sneller opneemt daar zandgrond poreuzer is en meer lucht bevat en droger is. Als er geen wind is, wordt dat effect nog versterkt en kan het zes tot zeven graden schelen met de rest van het land. Soit, tot zover de aardrijkskundekennis van de Whatmattersredactie. We kunnen beter overgaan tot hetgeen waar we wel iets van afweten. In dit geval dat er uit de grond in De Kempen ook mooie dingen ontbolsteren. Vergeet Harry’s artificiële Olga op Louboutins (The Sky is The Limit, nvdr), Herentals heeft veel meer te bieden! Wij kiezen voor een natuurlijk mooi meisje, een echte Girl Next Door, Julie Jacobs!
image2 Maar wie is Julie Jacobs?
Ik ben een 19-jarige Business Management Marketing studente aan Thomas More. Ik ben geboren en getogen in de Kempen. Dat hoor je alvast aan mijn typische accentje. Buiten het “studentlife” werk ik in een kinderschoenenwinkel en volg ik de mode op de voet. Deze modepassie deel ik via mijn Instagramaccount.
Kunnen we hier dan spreken over een echt blogster en/of model?
Blogster of model ben ik nog niet. Ik zou het wel graag willen en sta er zeker ook voor open. Goed bloggen is één ding, maar je content ook verspreid krijgen en evolueren tot een “influencer” in dit gebied is een kunst op zich. Daarnaast is het ook tijdrovend en moet ik momenteel natuurlijk ook nog aan mijn studie denken.
image5 image6
Waarom ben je ermee begonnen?
Zoals ik al eerder zei, is mode mijn grote passie. Ik vind het leuk om mijn outfits te delen, maar probeer dat wel op een manier te doen zodat ik ook andere mensen kan inspireren.
image2
Naast de drang om mensen te inspireren, wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben een gedreven, perfectionistisch en sociaal persoon die zeker niet op haar mondje is gevallen. Ik ben altijd “straight to the point”. Hiermee bedoel ik dat ik mijn eigen mening zeg en toon en graag mijn eigen inbreng heb in de ideeën van anderen.
 
 
Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote? “Start where you are, use what you have, do what you can”. Dit is uitgegroeid tot één van mijn favoriete quotes omdat het letterlijk elk excuus dat je hebt ontdoet om iets niet te doen. Je hoeft daarom niet de gekste of meest spectaculaire dingen te doen of bekendste te zijn om iets te kunnen bereiken.
image7
Waarom moeten we je volgen op de social media?
Ik wil dat mensen mij volgen omdat ik ze graag inspireer. Ik probeer ook telkens een quote bij mijn foto’s te zetten over hoe ik me op dat moment voel.
 
 
image9 - kopie
 
 
 
Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Neen, ik heb op dit moment geen vriend. Ik vind van mijzelf dat ik zeer kieskeurig ben. Er moet een soort klik zijn. Als deze er niet is weet ik al dat ik er al niet moet aan beginnen. Een typische quote hierbij is “What’s meant to be will always find its way”.
Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Soms lijkt het wel alsof vrouwen versieren tot een ware kunst verheven is. Terwijl er eigenlijk juist geen kunst aan zou moeten zijn. Want alles wat een man ècht nodig heeft om een vrouw te versieren, heeft hij van nature al in zich. Ze mogen zeker niet te gretig overkomen want dan hebben ze al afgedaan bij mij, (lacht).
image8Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?De laatste tijd ga ik veel uit in Antwerpen. Mijn favoriete restaurant is De Post in Geel, die bekend staat voor hun wereldberoemde steppengras met steak. Geloof mij, ik heb nog niemand geweten die dat rijkelijk gevuld bord volledig verorberd heeft. Daarnaast ben ik een fan van Starbucks, waar ik na een dagje shoppen even tot rust kan komen met mijn Caramel Macchiato. Zeker eens proberen! The Jane is ook een restaurant in Antwerpen dat zeker de moeite waard is. Ook ’t Zilte op de hoogste verdieping in het MAS is ook een culinair hoogstaand restaurant.
image10
Je gooit er direct een paar (Michelin-)sterren tegenaan, Maar wat staat er in de sterren? Wat is je ambitie?
In de eerste plaats hoop ik te slagen voor mijn Bachelor diploma. Daarnaast hoop ik carrière te maken in de verkoop. Een andere optie waar ik al een tijdje mee in mijn hoofd zit is na mijn studies naar de politieschool te gaan. In ieder geval zal ik alles moeten geven om te bereiken wat ik wil. Spijtig genoeg heb ik geen glazen bol dus dit zal de tijd moeten uitwijzen. “Time = life.” Niemand leeft lang genoeg om alles vanaf nul te leren. Om succesvol te zijn, moeten we onszelf dankbaar zijn voor de “prijs” die we hebben betaald met onze tijd en energie voor de dingen waarmee wij onze eigen doelen kunnen bereiken.
Volgens ons ben je aardig op weg om veel van je doelen te bereiken! Succes alvast! 
Wens je meer te weten van deze ravissante nuchtere jongedame? Bekijk haar filmje en laat je alvast ook inspireren via haar interessant Instagramprofiel. DOEN!
image13 image14


 

You May Also Like

Kippetjes van Hooters stellen jaarkalender 2018 voor!

Neen, geen jaarkalender met gefrituurde chicken wings dit jaar. De fastfoodketen dat wereldwijd bekend staat ...

Een doelman dat scoort! Is dit het nieuwe lief van Thibaut Courtois?

Hoewel er al langer geruchten waren, kregen we een tweetal weken geleden volgend bericht ...

Ook Ann Van Elsen eert Hugh Hefner en laat oude naaktfoto's heropleven

Dik tien jaar geleden poseerde voormalig Miss België Ann Van Elsen voor de lens ...

Hosting door Fraai