Laat je inspireren door model Jelka Lepever

Wie ziet niet graag alle uithoeken van de wereld? Wie wil niet graag reizen, nieuwe dingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten? Op dat punt zien wij, Whatmatters, heel veel overeenkomsten met Jelka Lepever. Een model, blogster en vooral iemand met een eigen mening, visie en doel. In tegenstelling tot onze redactie, die wel eens een goed stukje filet pur, entrecôte of Mechelse koekoek in een heerlijke vidée achter de kiezen durft duwen, is deze jonge zelfzekere dame een uitgesproken veganiste. Kan ze ons, net als duizenden volgers op haar blog en sociale media inspireren en overtuigen? Wij zochten het uit!
thumb_T0808-2501_1024
Dag Jelka, hoe zou je jezelf best omschrijven?
Ik ben een heel spontaan en enthousiast iemand die kan genieten van de kleinste dingen in het leven. Ik hou van de natuur en de wereld en ben daarom ook Vegan. Mijn grootste bezigheid en passie in leven is modellenwerk en daarnaast hou ik mij ook bezig met mijn eigen blog en Youtube-kanaal
thumb_T0808-2611_1024
Hoe lang al blogster, model en fashionista?
Ondertussen ben ik al 10 jaar model. Ik ben dan ook op een heel jonge leeftijd begonnen (ik was 10 jaar) maar heb er nog geen minuut spijt van! Het is een droom die ik stap voor stap kan laten uitkomen.
Enkele jaren geleden ben ik ook begonnen met een modeblog omdat ik heel veel met mode bezig was. Onlangs ben ik dan gestart met een nieuwe blog en Youtube-kanaal  dat niet enkel over mode gaat maar meer uitgebreid naar onderwerpen die mij allemaal interesseren zoals ook fitness, voeding, vegan lifestyle,…noem maar op.

thumb_Jelka-trek1_1024
Credit foto’s: Mike Steegmans

Waarom ben je ermee begonnen?
Het klinkt misschien al cliché maar ik droomde er als jong meisje altijd al van om model te kunnen zijn. Ik heb als klein meisje gezondheidsproblemen gehad waardoor ik niks van sport mocht doen. Toen ik opportuniteit kreeg om modellenwerk te doen nam ik deze kans met beide handen aan. Het was het enige wat ik als hobby mocht doen en zo het is een echte passie geworden, en nog meer een grotere droom.
Met mijn blog en Youtube-kanaal ben ik vooral begonnen daar ik vooral mensen wil motiveren en inspireren met mijn eigen verhalen en gebeurtenissen. Ik schrijf heel graag, geen fictie, maar gewoon over het leven en diepzinnige teksten. Dat probeer ik weer te geven.
thumb_20131120_JelkaLepever_52441_1024
Credit foto’s: Jan Cornelis

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben iemand die nooit zal opgeven en altijd zal blijven vechten voor wat ik wil, ook al kan het vaak tegenzitten. Met een lach op mijn gezicht blijf ik doorgaan!
Heb je ook een persoonlijke levensmotto?
Dat je je dromen moet volgen! Je kan geen verkeerde beslissingen in het leven nemen. Elke beslissing dat je neemt in het leven leidt naar een mooie bestemming.
thumb_Jelka-black1_1024
Credit foto’s: Mike Steegmans

Sociale media is voor iemand als jij niet weg te denken. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik deel mijn gevoelens en gedachte online, alles is puur. Ik hou niet van fake en dat kom je helaas niet vaak meer tegen online. Ik wil mensen motiveren om voor het leven te gaan waarvan ze dromen, ook al is het maar iets klein.
Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ik heb al 3 jaar een relatie. Er was meteen een klik nadat ik voelde dat  hij mij en mijn dromen heel goed begreep. Ik hou net als hij van reizen en de wereld zien en daarom voelen wij elkaar ook zo goed aan. Ik ben iemand dat m’n ding wil kunnen doen en dan heb ik iemand nodig die mij erin steunt en me er niet van weerhoudt.
thumb_Jelka-wetside1_1024
Credit foto: Mike Steegmans

Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Geef elkaar genoeg vrijheid want net dan groei je meer naar elkaar toe.
Waar ga je graag stappen, iets eten of drinken? Met andere woorden, wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Ik ga heel graag ontbijten in de gezellige lunchbars met een koffietje. Eén van mijn favoriete plekjes is Lombardia, op de Lombardenvest in Antwerpen omdat ze er vegan serveren. Niet makkelijk te vinden in België haha!
thumb_MG_59601_1024
Credit foto: Stefano Viti

Wat is je favoriete zonde? Gezien je Vegan bent, zal dit zeker geen hamburger van McDonalds zijn?
Neen, zeker niet. Geef mij maar een Vegan taart, koekjes en CHOCOLADE! Hemels!
Laatste vraag, welke zijn je verdere ambities naar de toekomst toe?
De wereld verder blijven verkennen, reizen,  nieuwe mensen ontmoeten en de dingen blijven doen die ik graag doe. Ik leef van dag tot dag en probeer er dagelijks het beste van te maken. Ik ben benieuwd naar de kansen die staan te wachten in de toekomst!
thumb_20131120_JelkaLepever_57071_1024
Credit foto: Jan Cornelis

En die gaan er zeker komen! Succes Jelka, wij gaan alvast iets eten en het mag ‘Vegan Friday’ zijn vandaag! Voor zij die nog meer Jelka (foto’s, info,…) willen, surf alvast naar haar blog of Instagram.  
 
 
 

 

 

You May Also Like

Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met ...

Veelzijdig knap: Nina Almo

MUA, Model en Fashion blogger in één! Bij Whatmatters hebben we het wel voor ...

Emmy Coone, laatste Vlaamse deerne die naakt Playboy siert! (NSFW)

Playboy…de laatste jaren is er heel wat te doen geweest rond het blootblad van ...

Hosting door Fraai