"IMPRESSED" door 2EMPRESS


Het gaat hard voor Charline en Justine, de dames achter 2EMPRESS. Tomorrowland, Dubai, Mexico, …  The Sky is letterlijk en figuurlijk the limit voor deze dames. Bij Whatmatters hadden we deze dames dan ook al langer in het vizier. Voor ons was het volgen van hun activiteiten op televisie en op social media echter niet genoeg. Voor Whatmatters mag het net iets verder gaan. Wij vroegen en kregen ons interview. De 2 ravissante dames achter 2EMPRESS vonden nog tijd in hun overvolle agenda om ons even te woord te staan. En wij? Zo blij als een kermisvogel in volle zomer.
Hieronder vindt u het relaas van deze fijne babbel.
1610097_663302840439640_1219564236648087570_nDames, bedankt om tijd voor ons te maken! Kunnen jullie onze lezers even vertellen, hoe het sprookje voor jullie is begonnen?
Een viertal jaar geleden vroeg een gezamenlijke vriend, die evenementen organiseert, ons of we wilden leren draaien. Hij zou ons vervolgens een setje laten draaien op één van zijn feestjes. In enkele maanden tijd werden we door verschillende DJ’s  met naam (Gavin Francis, …) klaargestoomd voor het grote werk. Onze vuurdoop was in de IKON in Antwerpen. De dag na onze set stond de telefoon roodgloeiend. Blijkbaar vielen we in de smaak en ging de bal aan het rollen.  Na heel wat optredens in België volgde al snel het buitenland. Cuba, Mexico, Costa Rica,… Ondertussen hebben we al heel wat van de wereld gezien.
Dit verhaal klinkt echt als een sprookje, maar zijn er ook minpuntjes aan jullie job?
We hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken, dus klagen doen we niet! We zien heel wat van de wereld en krijgen heel wat kansen. Het reizen kan behoorlijk zwaar zijn, maar om dat nu een minpuntje te noemen…Trouwens, eens we op dat podium stappen en die massa enthousiaste mensen zien die door het lint gaan op onze muziek, is die vermoeidheid snel weg.
Jullie zijn veel met elkaar op pad, zijn jullie ook vriendinnen?
1513712_663634020406522_5143816808237949379_nUiteraard! Anders zouden we het continu samenzijn niet volhouden. Uiteraard hebben we wel eens meningsverschillen, zoals iedereen, maar die praten we snel uit. We kennen mekaar door een door, vertrouwen elkaar voor 100%, zowel op werk- als privé-vlak.
Mooi, een beetje zoals wij bij Whatmatters dus. Jullie zijn ook heel actief op de social media, waarom moeten onze lezers jullie volgen?
We zijn heel open en laten op onze social media dan ook geregeld een blik achter de schermen zien. Iedereen denkt dat onze job louter uit plaatjes draaien  bestaat, maar er komt echt wel wat meer bij kijken. Shoots, meetings, interviews, … we houden ons echt wel bezig overdag. Bovendien willen we onze fans ook het gevoel geven van er altijd bij te kunnen zijn. 
Justine, Charline, jullie zijn afkomstig van Antwerpen, waar kunnen we jullie treffen als jullie gaan stappen of een hapje eten?
Aangezien we onze weekends meestal achter de draaitafels spenderen hebben we niet veel tijd om zelf nog een stapje in de wereld te zetten. Dat doen we eerder letterlijk. Vaak blijft het bij gezellig wat gaan drinken, iets eten of een cocktail sippen. In De Kleine Zavel, kan je ons geregeld vinden en daarna willen we nog wel eens in de cocktailbar van Brasserie Appelmans belanden.
                                                                                    Jullie levensmotto in één quote? 
12742683_677992622303995_3732109220543604084_nJustine: “Never be afraid to try something new, remember amateurs build The Ark, professionals build the Titanic. “
Charline: “Difficult roads often lead to beautiful destinations.”
Dames, nog een laatste want we horen de draaitafels al terug roepen. Gaan jullie nog lang door?
Heren, we zijn net begonnen! Tuurlijk gaan we nog door! We willen muzikaal nog zoveel ontdekken en we willen op nog zoveel festival en locaties draaien, dat het einde wat ons betreft nog lang niet in zicht is. We vinden het leuk, leren veel nieuwe mensen kennen en staan elke dag met een glimlach op.
En toen namen we met de glimlach afscheid van deze 2 leuke dames, die ongetwijfeld de komende tijd nog meer potten gaan breken. Weten waar ze dagdagelijks mee bezig zijn? Volg ze op hun social media kanalen en volg ze via het tv-programma “The Sky is the limit”. Wij blijven ze alvast volgen!
Met dank aan Impact Bookings!
Volg 2EMPRESS op facebook en Instagram

 

You May Also Like

Naakte Doutzen Kroes plukt de dag

Carpe Diem Of een appel… Hoewel de zomer stilaan op zijn einde loopt blijft ...

Jaymi Westra, de bloedmooie vrouw die relaties op de klippen laat lopen…

Een gewaarschuwd man is er twee waard! Kom je ooit Jaymi Westra tegen en ...

Maxime Nova, van babymodel naar modelbabe (interview)

De in Nederland geboren en getogen Maxime Nova begon haar modellencarrière al op zeer ...

Hosting door Fraai