Heren, spits de oren!

 
Happy Endings, het zou zo maar de naam van een Aziatisch massagesalon in een gore achterbuurt kunnen zijn, en dat is het misschien ook, maar daar gaat het hier nu even niet over.
landscape-1445717115-g-simultaneous-orgasm-568519551Happy Endings is de naam van het gezamenlijke initiatief van Het Nieuwsblad en Charlie Magazine. Het doel? Onderzoek naar het vrouwelijk orgasme! Dit onderzoek valt door de redactie van Whatmatters natuurlijk alleen maar toe te juichen
Terug even naar het onderwerp. Volgens het Nieuwsblad en Charlie Magazine heeft maar liefst 35% van de vrouwen nog nooit en orgasme gehad. Op www.happy-endings.be, kunnen vrouwen anoniem vertellen over het al dan niet klaarkomen en alle belevenissen die ermee gepaard gaan. Alles kan er, eerlijkheid is het enige credo.
DE bron voor mannen om bij te leren, de kunsten te perfectioneren en te weten te komen wat vrouwen nu echt willen. Als je er van wakker ligt tenminste, maar dat zou je moeten!
Heren, leest en leer!
Charlie Magazine is overigens een geweldig leuk online magazine dat geen blad voor de mond neemt en zich voornamelijk richt op vrouwen. Leerrijk voor mannen, dat is Charlie in elk geval.

You May Also Like

8 kenmerken die aangeven dat ze een beest is in bed!

Of je verovering al dan niet een beest is in bed, het blijft altijd ...

Ilse Van Acker, de personal coach van de sterren!

De naam ILSE VAN ACKER doet waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje rinkelen. En toch! ...

Welcome in de tub!

Pluk die aardbeien uit de koelkast, glaasje champagne erbij en relaxen maar in die ...

Hosting door Fraai