Heren, spits de oren!

 
Happy Endings, het zou zo maar de naam van een Aziatisch massagesalon in een gore achterbuurt kunnen zijn, en dat is het misschien ook, maar daar gaat het hier nu even niet over.
landscape-1445717115-g-simultaneous-orgasm-568519551Happy Endings is de naam van het gezamenlijke initiatief van Het Nieuwsblad en Charlie Magazine. Het doel? Onderzoek naar het vrouwelijk orgasme! Dit onderzoek valt door de redactie van Whatmatters natuurlijk alleen maar toe te juichen
Terug even naar het onderwerp. Volgens het Nieuwsblad en Charlie Magazine heeft maar liefst 35% van de vrouwen nog nooit en orgasme gehad. Op www.happy-endings.be, kunnen vrouwen anoniem vertellen over het al dan niet klaarkomen en alle belevenissen die ermee gepaard gaan. Alles kan er, eerlijkheid is het enige credo.
DE bron voor mannen om bij te leren, de kunsten te perfectioneren en te weten te komen wat vrouwen nu echt willen. Als je er van wakker ligt tenminste, maar dat zou je moeten!
Heren, leest en leer!
Charlie Magazine is overigens een geweldig leuk online magazine dat geen blad voor de mond neemt en zich voornamelijk richt op vrouwen. Leerrijk voor mannen, dat is Charlie in elk geval.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Once: daten op basis van je hartslag

Vergeet Tinder! Hebben we nu je aandacht? Mooi zo! Er is immers een nieuwe ...

Gastblogger Lynn eet gezond met stokjes: Wok A Way

Lynn Mikolajczak weet van aanpakken. Als eerste reageerde deze studente Rechten uit Berlare op ...

Hosting door Fraai