Fris en fruitig de week beginnen!

 
logo
Het weekend dat is pure ontspanning. Zo tegen de middag uit je bed kruipen, met barstende hoofdpijn, en weinig zin om je lichaam een grondige onderhoudsbeurt te geven.
Maandag is al een heel ander verhaal! Voor de meeste start dan de werkweek en dan kom je maar beter een beetje fris voor de dag.
Recent ontdekten we bij Whatmatters de webshop MANSLY. Deze van origine Nederlandse webshop biedt een overvloed aan producten om er fris en fruitig bij te lopen. Specifiek voor de man!
Netjes opgedeeld in overzichtelijke categorieën, vind je er alles om te knippen, scheren, scrubben, en wrijven. Topproducten die je lichaam en alle beharing op en rond je lichaam in vorm of in de plooi houden.
Je vindt er de meest bizarre merken met namen als: Damn Good Soap , Uppercut Delux, Heroes on socks en Leonis Barbam. Stuk voor stuk leuke, toffe producten, die kwaliteit leveren en waar je laatst opgepikte scharrel van zal opkijken moest ze de badkamer in strompelen.
damn-good-soap
 
Een klein familiebedrijf uit Utrecht waar plezier centraal staat. Ambachtelijke producten voor de baard en het lichaam, zonder conserveermiddelen. www.damngoodsoap.com
 
heroes-on-socks
 
Verzorg je zelf met kwalitatieve sokken. Zo kan je het paar dat je al weken draagt eens wassen. Topsokken met leuke designs. www.heroes-onsocks.com 
 
leonis-barbam
 
De nummer 1 in baard- & snorrenproducten uit Antwerpen. Handmade in Antwerp! www.facebook.com/leonisbarbam
 
uppercut-deluxe
 
Helemaal uit het verre Australië om je lichaam, haar, baard en geest te verzorgen.
www.uppercutdeluxe.com 


Neem vandaag nog een kijkje op www.mansly.com. Bestellen voor 15 uur en je hebt morgen de producten al in huis. Boven de 45 euro is de levering in België gratis! Er zijn dus geen excuses meer om ruftend of onverzorgd de week in te gaan!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

Puur scheerplezier

Het is al even geleden dat we het nog eens over verzorgingsproducten hebben gehad. ...

5 zaken die jij doet en elke vrouw haat!

Je doet het elke dag en vrouwen haten het! Ze zullen het je misschien niet ...