Fitnessen met Evgeniya Malakhova

50% van de Whatmatters-redactie traint zich een paar uren per week te pletter in de gym en sleurt met de gewichten om de vele etentjes met het nodige alcoholische druivensap te kunnen blijven verwerken en zo het opkomend buikje te snel af te zijn. De andere 50% kijkt naar de filmpjes van huiscoach Roy en belooft dat hij volgende week begint aan zijn detox- en fitnesskuur om tegen de zomer terug een beachproof tempel van een lichaam te kunnen etaleren. Soit, kan ook binnen twee weken zijn natuurlijk. Om maar te zeggen dat de motivatie er wel is maar de uitwerking misschien nog wat te wensen overlaat op dit moment. Laat dat nu net geen probleem zijn voor Evgeniya Malakhova. Zij heft/tilt/gooit met haar biceps en andere spiergroepen gewichten waar een gemiddeld Whatmatters-redacteur alleen maar van kan dromen. Qua kracht, motivatie en doorzettingsvermogen een heus voorbeeld voor iedereen die Fitness en Bodybuilding genegen is. Whatmatters zocht deze sportvrouw op topniveau voor wie uiterlijk en voorkomen op de eerste plaats komt op.
Wie is Evgeniya Malakhova?
Ik ben 24 jaar afkomstig uit Rusland, maar woon in Antwerpen. Ik ben een gelukkige vrouw en moeder van twee kindjes. In het dagelijkse leven ben ik zelfstandige en hou ik me bezig met fitness op professionele niveau. Dit betekent dat ik vooral bezig ben als bikini- fitness en B-athlete. Sinds 2014 doe ik ook mee aan bodybuildingwedstrijden.
2
Waarom ben je ermee begonnen?
Na twee zwangerschappen voelde ik me niet meer zo goed in mijn vel en ik miste mijn strakke lichaam dat ik had voor mijn zwangerschappen. In die tijd was mijn man heel actief bezig met fitness en hij zag er heel netjes, strak en sexy uit, wat ik helaas niet over mezelf kon zeggen. Mijn doel was om zijn gelijke te zijn. Mijn redenering was, als je jezelf niet meer aantrekkelijk vindt, zal je partner er waarschijnlijk ook mee eens zijn.
Als partner zal dit wel meevallen niet? Getrouwd en twee kinderen dus, wat heeft hij gedaan om jou te verleiden of wat moet hij doen om u te behagen?
Hij moet zeker en vast altijd aantrekkelijk blijven om me te kunnen blijven verleiden en verrassen. Getrouwd zijn betekent niet er niet goed meer uitzien omdat ze me toch graag ziet. Fout! Een man moet ook voor zichzelf tijd kunnen maken om er top uit te zien zodat hij altijd aantrekkelijk blijft voor zijn partner. Volgens mij zal er in dat geval tenminste minder kans zijn om op zoek te gaan naar iemand anders.
2 (4) - kopie
Hij weet wat hem te doen staat! Heb je nog essentiële tips voor mannen? Iets dat je zeker wil meegeven?
Mannen, kijk eens rond naar al die mooie dames met een strak lichaam, knap snoetje en een leuke karakter. Wil je door zo iemand vergezeld worden? Sta dan even stil bij jezelf. Zie je er  zelf leuk, fit, strak en sexy uit? Vandaag kijken we eerst naar het “voorkomen”, dan pas de rest.
Bedankt voor de tip, we verlengen ons fitnessabonnement alvast voor de komende tien jaar. Over jezelf nu, wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Aangezien mijn drukke leven met hedendaagse taken als vrouw en moeder daarbij nog full time tewerkgesteld, kan ik van mezelf zeggen dat ik zeer gedisciplineerd ben. Ik ben ambitieus en erg toegewijd aan fitness. Nothing or nobody can stop me.
Heb je een persoonlijke levensmotto?
Strive for progress , not perfection.
Je hebt een uitgebreid social network. Waarom moeten we je hierop volgen?
Via social media probeer ik mensen te inspireren met wat ik doe, hoe hard het ook is. Niets is onmogelijk, tenzij we het zelf niet willen.
2 (1) - kopie - kopie
De favorietenvragen…favoriete plaats om een stapje, etentje, drankje? En gooi er gelijk ook je favoriete zonde tegenaan!
Meestal heb ik niet zo veel tijd meer over om ergens op stap te gaan, toch probeer ik me te amuseren op andere manieren. Bijvoorbeeld met een bezoek aan een privésauna met een tal van vrienden. Ook een city trip kan mij bekoren. Favoriete plekken om te gaan eten of drinken? Tgoh, ik probeer overal eens geweest te zijn. En mijn favoriete zonde? Hmm, alles wat niet mag en ik toch doe beschouw ik als een zonde, (lacht).
Laatste vraag. Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Groeien als atleet, mijn wensen en dromen waarmaken en vooral anderen blijven inspireren.
Bedankt Evgenya, je hebt ons in ieder geval geïnspireerd om wat meer de fitness in te trekken! Succes met je carrière! Laat je alvast ook inspireren op haar Instagram-account. Hit the GYM Lads! 
 

 

You May Also Like

Van de goot tot Playmate: Iryna Ivanova!

Was jij altijd al meer een borsten- dan een billenman, dan hebben we wat ...

Op de dag van Vlaanderens Mooiste, is Nederlandse Puck Moonen de knapste

Sorry aan de trouwe lezers van Whatmatters, vandaag zal het allemaal een beetje minder ...

Van bakkersvrouw tot fashion designer? Suna gaat het waarmaken!

Suna, wij hadden het nog niet eerder gehoord… Eerlijk, we hebben geen idee meer ...

Hosting door Fraai